Scriptie stagiair(e) bestuurdersbeloningen

EY

Stage informatie

Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

EY is een internationale organisatie van accountants, belastingadviseurs, juristen en adviseurs met wereldwijd circa 167.000 medewerkers. Onze dienstverlening is gebaseerd op specialistische sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk. De ambitie van EY opgenomen in Vision 2020: wij willen een topspeler zijn in de markt en het verschil maken voor onze cliënten én voor onze medewerkers. EY is al jaren het beste gewaardeerde adviesbureau in Nederland.

Onze People Advisory Services praktijk is één van de meest internationale: in meer dan 120 landen is ons netwerk van 10.000 professionals actief aan het werk om de lat voor uitzonderlijke dienstverlening steeds hoger te leggen. Binnen People Advisory Services richt een sterk groeiende groep HR adviseurs zich op de ontwikkeling of verbetering van de HR strategie, HR organisatie en HR programma’s. Wij helpen organisaties op strategisch en tactisch niveau. Met een multidisciplinair team ondersteunen we bij fusies of overnames, reorganisatie, start-ups, verbeteringsprogramma’s of transformatieprocessen. Verder leveren wij specifieke expertise op de volgende gebieden: arbeidsvoorwaardenbeleid, talent management en bestuurdersbeloningen. 

Binnen dit team zijn wij per 1 februari op zoek naar een scriptie stagiair(e) die gedurende 6 maanden onderzoek gaat doen naar bestuurdersbeloningen van beursgenoteerde bedrijven in Nederland. Als onderdeel hiervan verzamel je de beloningsdata welke in de jaarverslagen beschikbaar is. Ook andere relevante data (zoals leeftijd, nationaliteit, geslacht e.d.) leg je vast, mede afhankelijk van het onderwerp van de scriptie.

EY zal je optimaal faciliteren in het uitvoeren van de scriptieopdracht en meedenken in het schrijven van de scriptie. Met deze scriptieopdracht biedt EY jou de mogelijkheid kennis te maken met het brede werkveld van de Human Resources consultant. Tevens biedt het een goede kans om elkaar te leren kennen in het kader van een mogelijke startersfunctie.

Profiel

  • Master opleidingen: bijvoorbeeld (Bedrijfs)Economie, Finance, Recht, Sociale wetenschappen, met kwantitatieve belangstelling  
  • Goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, nauwkeurig, proactief en analytisch en cijfermatig sterk
  • Is gewend om project matig / gestructureerd te werken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift

Standplaats
Amsterdam 

Belangstelling
Ben jij geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel, dan kan je je motivatiebrief en CV richten aan Stephan van de Groep via de onderstaande link.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nadra van der Veeke, 06-29083015.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages