Stagiair Interieurontwerp

Bedrijf
Locatie
Amersfoort
Opleidingsniveau
MBO/HBO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Meeloopstage
Vergoeding
€500,-
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Hospitality Group is op zoek naar een nieuwsgierige stagiair interieur ontwerper met een frisse blik. In deze functie denk je mee over vernieuwde interieurconcepten voor werkomgevingen en restauratieve(horeca) voorzieningen.

Creating better places is onze missie om aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg te realiseren. Met creatieve en duurzame oplossingen op het gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop.

Een nieuwe werkomgeving biedt kansen om bewuster, slimmer en meer duurzaam te werken en uw aantrekkelijkheid als organisatie te vergroten. Hospitality Group ontwerpt en realiseert samen met opdrachtgevers nieuwe werkplekconcepten die het werk leuker en makkelijker maken. Het ondersteunen van ontmoeten, samenwerken, kennisdelen en innovatie zijn belangrijke drivers. Naast werkplekconcepten hebben we ook aandacht voor aansprekende voorzieningen voor eten en drinken, vergaderen en overleggen, ontmoeten en ontvangen van gasten. Van restaurants en espressobars tot recepties en winkelvoorzieningen. Juist dit soort voorzieningen kunnen het verschil maken om te komen tot een inspirerende omgeving. Onze dienstverlening gaat van conceptontwikkeling, ontwerp- en interieurvoorstellen tot en met projectmanagement en het begeleiden van medewerkers.

Als stagiair draai je volledig mee om echt ervaring op te doen in het werkveld. Je gaat aan de slag met vaardigheden zoals ontwerpen op basis van een concept, kwaliteits- en toepassingsmogelijkheden of artistiek management. Je denkt mee over vernieuwde interieurconcepten voor werkomgevingen en restauratieve(horeca) voorzieningen. Daarnaast krijg je volop de ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het uitvoeren van een afstudeeropdracht behoort ook tot de mogelijkheden. Gedurende je hele stage krijg je begeleiding van een ervaren consultant.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het vertalen van concepten naar concrete en aansprekende ontwerpvoorstellen
 • Het selecteren van sfeerbeelden en materialen en samenstellen van moodboards
 • Uitwerken van ontwerppresentaties
 • Uitwerken van 3D impressies
 • Het maken van 2D aanzichttekeningen

Wie ben jij?

Voor de rol van ruimtelijk vormgever zoeken we iemand met natuurlijke feeling voor zowel vormgeving, kleur en materiaal gebruik. Je hebt kennis van de nieuwste ontwikkelingen in het werkgebied en je bent bekend met het meubel aanbod op de markt. Om een boodschap over te brengen ben je in staat tot het maken van pakkende presentaties, het ontwikkelen van moodboards en het creëren 3d beelden. Een mogelijke taak voor jou kan zijn je te verdiepen in de toepasbaarheid van 3D/VR in onze dienstverlening. Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent flexibel en sociaal.

Functie eisen

 • 3e of 4e jaar student (HBO of MBO opleiding interieurontwerp)
 • Je beheerst het programma Sketchup kennis van V-ray is een pré
 • Je beheerst programma’s van Adobe Creative Suite
 • Je bent bekend met het Microsoft office pakket
 • Kennis van AutoCAD is een pré

Competenties

 • Creatief
 • Innovatief
 • Teamplayer

De organisatie

Hospitality Group is met circa 85 medewerkers het grootste advies- en projectmanagementbureau in Nederland voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Onze ondersteuning reikt al ruim 30 jaar van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching en training. ‘Creating better places’ is onze missie. Samen met opdrachtgevers realiseren we dagelijks aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg. Omgevingen die een stevige identiteit en een duidelijk DNA verbeelden, het beste uit mensen halen en voor rendement zorgen in alle opzichten.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en een open en ondernemende cultuur waarin zelfstandigheid en eigen initiatief worden gewaardeerd en ruimte wordt geboden voor eigen ontwikkeling. Wij bieden een fulltime (40 uur) stage met een stagevergoeding van maximaal € 500,- bruto per maand (afhankelijke van de opleiding).

We werken samen vanuit ons mooie ‘clubhuis’ in het karakteristieke oude stationsgebouw van Amersfoort. Hier hebben we verschillende werkplekken, ontmoetingsplekken en ons eigen café. In dat café kun je onder andere dagelijks gebruik maken van een gezonde lunch.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Leonie IJperlaan van Hospitality Group (033 – 462 55 55). Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Hospitality Group

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: €500,-

Solliciteren

Meer stages