Meeloopstage Strategy, Customer & Operations – Healthcare (Plexus)

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

De functie

KPMG Plexus is een ambitieus en een snelgroeiend onderdeel binnen KPMG Advisory - Management Consulting. Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten in de zorg bij het (meten en) verbeteren van hun performance. Daarbij komen diverse vraagstukken aan bod: van het transformeren van het zorglandschap tot het werken met digital health en van het ondersteunen van klanten bij het beheersen van (financiële) risico’s tot het bevorderen van kwaliteit van zorg. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.
 
De gezondheidszorg is sterk in beweging. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer mogelijk is en dat biedt kansen voor vernieuwing van de zorg. Nieuwe wet- en regelgeving zorgen voor verschuiving van taken binnen het zorgstelsel. Maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op de vraag en het aanbod van zorg. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de drie pijlers van het Nederlandse zorgstelsel: kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid. KPMG Plexus werkt met een hart voor de zorg aan het in balans versterken van deze drie pijlers.
 
Wil jij je samen met ons verdiepen in complexe vraagstukken binnen verschillende organisaties in de zorgsector? Wij zijn op zoek naar een topstudent die serieuze interesse heeft in een mogelijke loopbaan binnen KPMG Plexus na de studie en die daar tijdens de studie al een vliegende start mee wil maken. KPMG Plexus biedt deze kans in de vorm van een meeloopstage of afstudeerstage.
 
Per 1 februari 2017 (eventueel met een start in januari) hebben wij weer een plek beschikbaar! We zoeken naar een stagiair met zowel een kwalitatief als kwantitatief profiel en een interesse in het evalueren van de effecten van beleid in de gezondheidszorg en het sociaal domein. Heeft het huidige beleid wel de juiste effecten? Ontvangen burgers en cliënten de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben? Wat is nodig om de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid te verbeteren? Als dit soort vragen jou bezig houden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf heden hebben wij weer een plek. Solliciteren kan uiterlijk tot donderdag 22 december 12.00 uur. Kort hierna wordt een selectie gemaakt en kan je een reactie verwachten.
 

Het profiel

  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je (post)academische opleiding, bij voorkeur in de technische, economische of medische richting zoals: (technische) bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg. Ook studenten met achtergrond in bestuurskunde of een beleidsmatige opleiding hebben voor deze stage een interessant profiel.
  • Je hebt bovengemiddelde studieresultaten
  • Je bent analytisch en conceptueel sterk
  • Je bent gedreven en op een gezonde manier ambitieus in alles wat je doet
  • Je beschikt over probleemoplossende vaardigheden
  • Als collega ben je betrokken en enthousiast en je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en zelfreflectie
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar, voor een periode van minimaal 3 maanden (standplaats Amstelveen, thuiswerken is gedeeltelijk mogelijk)

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage/scriptie zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages