Stagiair(e) innovatie in publieke samenwerking

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Berenschot is op zoek naar een stagiair innovatie in publieke samenwerking. Ben jij een wo-student met interesse in het openbaar bestuur? En wil je nadenken over en meewerken aan kernenbeleid en burgerparticipatie? Dan is deze stage wellicht is voor jou!

Waar kom je terecht?

Binnen Berenschot loopt een programma dat gedragen wordt door de meest talentvolle (jonge) adviseurs. Zij organiseren leergangen, zetten studiereizen voor topambtenaren en bestuurders op, schrijven relevante boeken en richten zich op vernieuwing van het openbaar bestuur.

Wat ga je doen?

Als stagiair denk je na over en werk je vooral mee aan leergangen, studiereizen, fundamentele studies met bestuurders en topambtenaren naar kernenbeleid of burgerparticipatie. Daarbij heb je gevoel voor tradities en wil je tegelijkertijd innoveren. Het betreft een meewerkstage voor 4 of 5 dagen per week.

Jouw profiel

Je bent een wo-student die zelfstandig kan werken en streeft naar kwaliteit. Je bent enthousiast, resultaatgericht en een doorzetter. Verder ben je proactief en kun je met deadlines omgaan. Je wilt werken in een dynamische omgeving en de wereld een beetje naar je hand zetten. Je hebt een hands-on mentaliteit én krachtige opvattingen. Je bent leergierig en assertief, en je vindt het top om met anderen iets tot stand te brengen.

Interesse?

Is je interesse gewerkt en pas je in het profiel? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier t.a.v. Hans van der Werff (managing director). Eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Hans van der Werff via 06-55 36 48 54, h.vanderwerff@berenschot.nl of Mirjam Koedijk (consultant) via 06 – 51 89 93 34, m.koedijk@berenschot.nl .

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages