Stagiair(e) veiligheid

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Berenschot zoekt een (master)student die affiniteit heeft met fysieke en/of sociale veiligheid en maatschappelijke en organisatievraagstukken. Volg jij een opleiding in security studies, safety science, besturen van veiligheid of een andere relevante studie met een specialisatie in een veiligheidsonderwerp? En wil je je met een team verdiepen in de veiligheidsvraagstukken van onze klanten? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag bij de adviesgroep Veiligheid, Bestuur en Recht binnen Berenschot, die opereert in verschillende markten, met een focus op veiligheid, openbaar bestuur, integriteit en juridische advisering. Te denken valt aan publieke partijen als het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Ministerie van Veiligheid en Justitie, veiligheidsregio’s, NS, ProRail, gemeenten en provincies. De adviesgroep bestaat uit circa dertig professionals die zowel zelfstandig als in teams opdrachtgevers adviseren.

Jouw profiel

Je bent een ambitieuze wo-student en wilt je verdiepen in veiligheidsvraagstukken die spelen bij onze klanten. Actuele thema’s die daarbij voor ons relevant zijn: voetbal en veiligheid, opleiden, trainen en oefenen van crisisorganisaties, integrale veiligheid, gevaarlijkestoffenbeleid, incidentevaluaties, ondermijning en big data. Je bent gemotiveerd, hebt interesse in het adviesvak en beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met het onderwerp veiligheid. Passende opleidingen zijn bijvoorbeeld: security studies, safety science, besturen van veiligheid of een andere relevante studie met een specialisatie in een veiligheidsonderwerp. Kennis van voetbal of een andere sport en van veiligheid is een pre. Daarnaast beschik je over flexibiliteit, commitment, gedrevenheid en enthousiasme. Je bezit een scherp analytisch vermogen, stevigheid, nieuwsgierigheid, vermogen tot samenwerken én zelfstandigheid. Tot slot kun je helder rapporteren en heb je de drive om te leren en jezelf continu te verbeteren en misschien wel een traineeship te doen bij Berenschot.

Om stage te kunnen lopen bij Berenschot, moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een universitaire onderwijsinstelling. De stage duurt vijf of zes maanden en start in september of oktober 2018. Afstuderen bij ons is een optie, de mogelijkheden van een scriptie bespreken we graag samen verder met je.

Wat kun je van ons verwachten?

De stage is fulltime en biedt jou de mogelijkheid het adviesvak van binnenuit te leren kennen. Je krijgt een stagevergoeding, een laptop en eventueel een reiskostenvergoeding. Je werkt mee in lopende opdrachten. De werkzaamheden lopen uiteen van meeschrijven aan offertes en rapporten tot het helpen organiseren van bijeenkomsten, en van het voorbereiden en afnemen van interviews tot het doen van deskresearch en het maken van presentaties. Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van een adviseur van Berenschot, met oog voor jouw persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze uitdagende stage? Upload dan je motivatiebrief en curriculum vitae via het online sollicitatieformulier . Wij verzoeken je vriendelijk uitsluitend te reageren als je aan het gevraagde profiel voldoet. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Vincent van der Vlies (managing consultant) via 030 - 291 68 02 (secretariaat), of via  v.vandervlies@berenschot.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages