Stage Headhunting & Consultancy

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

Wil jij álles leren over headhunting en consultancy? En heb jij je bachelor of master (bijna) afgerond? Geef je bedrijfskundige bagage een boost met een stage bij Fairlane. Inclusief baanoptie.

Fairlane is een professioneel headhuntersbureau in consultancy met een team van elf gedreven mensen. We bemiddelen tussen ervaren consultants en de bekende consultancykantoren, specialistische bureaus, maar ook bedrijven als Shell, Philips, FrieslandCampina, ING en BOL.COM.

Zelf gesprekken voeren
Je ontwikkelt hier supersnel vaardigheden zoals interviewtechnieken, projectmanagement en netwerken met de top van het bedrijfsleven. Je kijkt niet alleen mee met klantgesprekken en kandidaatinterviews, maar mag ook zélf gesprekken voeren. Veel oud-collega’s die hun carrière bij Fairlane begonnen, noemen het ‘de meeste leerzame periode uit hun leven’.

Willen winnen
Belangrijk is dat je slim en commercieel bent. Specifieke studiekeuze vinden we minder relevant. Je bent outgoing en wil graag winnen. We hebben zo onze manieren om deze dingen te testen, dat snap je.

Iets te vieren
Je krijgt een mooie werkplek in Amsterdam (dus handig als je hier woont), leuke collega’s, lunch en vooral heel veel werkervaring mee. Ook niet belangrijk: we doen regelmatig leuke dingen met elkaar. Geen verplichte borrel op vrijdag, maar zo nu en dan een etentje om iets te vieren of bijvoorbeeld een bokstraining met leerzaam haakje. Vier dagen werken is ook mogelijk. En het liefst willen we – als het jou ook bevalt natuurlijk – dat je na je stage bij ons blijft werken.

Nieuwsgierig, nog meer vragen of direct solliciteren? Neem contact op met Sofie!

Sofie Overmans
e: s.overmans@fairlane.nl
t: 06 3877 2945

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Fairlane

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages