Werkstudent - Planning IT Risk

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om tijdens je studententijd al een beeld te vormen van de werkzaamheden van een Consultant binnen Risk Advisory. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en krijg je de gelegenheid om meer ervaring binnen de Risk Advisory praktijk op te doen.

Als werkstudent planning ben je bezig om de IT Assurance professionals zo optimaal mogelijk in te zetten: de juiste teamsamenstelling, opdrachten die passen bij de kwaliteiten van de professional én de beschikbaarheid van de klant. Dit is een uitdagende en dynamische puzzel want vraag en aanbod veranderen dagelijks en vragen om alerte, assertieve en communicatief vaardige planners die het overzicht bewaren. Je werkt voor een team van bijna 90 professionals en doet dit samen met een tweede werkstudent – onder aansturing van een teamplanner die jou begeleidt en coacht. Een uitdagende rol, maar je staat er zeker niet alleen voor!

Deloitte biedt je een stimulerende omgeving, waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s. We bieden je een flexibele bijbaan voor 24-32 uur per week, waarbij je jouw beschikbaarheid kunt afstemmen op het college- en tentamenrooster. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière.

Ons Assurance team

Als Assurance team richten wij ons op het uitvoeren van risicomanagementopdrachten met een focus op IT-processen en -systemen. Zo toetsen wij bijvoorbeeld welke IT risico’s de financiële verslaglegging kunnen beïnvloeden, brengen we de mogelijke gevolgen in kaart, bekijken de huidige beheersmaatregelen en onderzoeken wij welke risico’s daadwerkelijk hebben plaatsgevonden en wat de impact hiervan is. We stoppen daarin niet bij het feitelijk rapporteren over de geïdentificeerde risico’s, maar voorzien we de klant ook van concreet advies dat aansluit bij de risico’s, de organisatie, de mensen en de manier van werken. 

Jouw profiel als werkstudent

Ben jij de kandidaat die ons komt versterken binnen dit team? Dan heb jij het volgende profiel:

 • Laatstejaars Bachelor en/of Master student (HBO/WO) met een opleiding die bij voorkeur aansluit bij de achtergrond van onze Consultants, denk aan Information Studies, Informatiekunde/Information management, Technische Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatica, Business & ICT, Business Information Management, Informatica & Economie of soortgelijke (technische) studies of Bedrijfskunde met een sterke affiniteit met IT.
 • Beschikbaar voor minimaal drie dagen per week voor minimaal een half jaar;
 • Je opereert goed in teamverband;
 • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgericht zijn je op het lijf geschreven;
 • Je bent assertief, houdt het overzicht en bent communicatief vaardig: je pakt de telefoon op om snel te kunnen schakelen;
 • Je vindt het niet erg om stapje extra te zetten en hebt het vermogen om te kunnen presteren onder druk;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte.
Risk Advisory

Binnen Risk Advisory werken ongeveer 600 professionals in zes deelgebieden:

 • Strategic & Reputation;
 • Regulatory Risk;
 • Cyber Risk;
 • Financial Risk;
 • Operational Risk;
 • Managed Risk

Binnen deze zes service area’s werken o.a. Data Analisten, IT Auditors, Internal Auditors, Risk Consultants en Security specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig inter-/multidisciplinair samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam & Den haag en in veel gevallen zal je ook werkzaam zijn op locatie bij klanten in binnen- en buitenland.

Je carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting, Risk Services en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd opleidingsprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lonneke Machielsen op telefoonnummer .

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages