Meewerkstage Accountancy RA Arnhem feb 2019

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw toekomst: stage leidt tot topbaan.

Wil jij naar de top? Begin eerst hier, bij Deloitte! Als meewerkstagiair bij Deloitte Audit krijg je de mogelijkheid een kijkje te nemen bij onze klanten en kun je als lid van het auditteam onderdelen van een controle uitvoeren of assisteren bij het beoordelen van de administratieve organisatie. Vanaf je eerste stagedag werk je rechtstreeks bij én met klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Tevens krijg je een stagebegeleider die je helpt met plannen van je werkzaamheden en jouw stageopdrachten en heb je alle gelegenheid om ervaring binnen de controlepraktijk op te doen.

Jouw profiel

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Momenteel bezig met je studie HBO Accountancy of Bedrijfseconomie;

- Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;

- Je bent een echte teamplayer;

- Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

- Je bent per november 2018 of februari 2019 beschikbaar voor een meewerkstage

Jouw werkveld

Binnen onze RA-praktijk ga jij stage lopen binnen de volgende afdelingen:

· In de Nationale Markt kijk je in de keuken van controleplichtige MKB-bedrijven en grote spelers op nationaal niveau. Je duikt in belangrijke vraagstukken zoals bedrijfs- en risicoanalyse, bedrijfsopvolging, beloning, de samenstelling van jaarrekeningen en verzelfstandiging.

· Bij Public Sector maak je het verschil bij non-profit organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, woningcorporaties, gemeenten en musea. Je houdt je bezig met issues als privatisering en subsidiëring en bent een belangrijke schakel voor bijvoorbeeld het College van Burgemeester & Wethouders.

Werken bij Deloitte Nederland

Met kantoren in heel Nederland is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede stagevergoeding. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Julia Schaefer op telefoonnummer 088 288 2967.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages