Werkstudent HR Technology

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wil jij ontdekken hoe het is om te werken binnen het HCM Cloud team van Deloitte Consulting? Solliciteer dan nu naar de functie Werkstudent HR Technology! Vanaf dag één zal je actief betrokken worden bij de dagelijkse werkzaamheden van onze consultants, die zich bezig houden met pure HR Technology consulting. Projecten kunnen een HR-transformatie op wereldschaal omvatten en je helpt om het IT-landschap van de klant te verbeteren binnen het HR domein. Hierbij kun je denken aan verschillende HCM Cloud oplossingen, zoals Workday, Oracle HCM Cloud en SuccessFactors.

Als werkstudent zal je in het begin bijvoorbeeld meeschrijven aan artikelen, voorstellen en presentaties voor klanten opstellen. Neem jij het initiatief en laat je zien dat je het echte werk aan kan? Vanaf dat moment kan je meedraaien in projecten voor toonaangevende organisaties in verschillende markten variërend van Financial Services, Manufacturing, Consumer Business tot de Overheid  .   Deze bijbaan geeft je een kijkje in de keuken van Corporate Nederland.

Binnen ons team krijg je een vaste mentor  die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Zo helpen we jou jezelf te ontwikkelen naast je studie. Een bijbaan als Werkstudent HCM Cloud is niet alleen een mooie manier om de theorie in de praktijk te brengen en je eigen ontwikkeling een boost te geven, maar ook om te kijken of wij jouw toekomstige werkgever zijn.

Binnen Deloitte werken we vaak samen met collega’s van andere disciplines en buitenlandse kantoren. En waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent. Collega’s die graag samenwerken en elkaar scherp houden, samen kansen pakken en altijd zoeken naar de beste oplossingen. Werkstudentschap bij Deloitte biedt een unieke kans om het vak te leren.

Jouw profiel als werkstudent

Als jij geïnteresseerd bent in bovenstaande thema’s, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bevindt je in de laatste fase van een universitaire masterstudie (zoals HRM, Computer Science of Business Administration);
  • Je hebt goede academische resultaten;
  • Je vindt het leuk om je bezig te houden met de implementatie van de nieuwste HR technologieën en trends;
  • Je bent leergierig en daagt jezelf continu uit om een maximale impact te maken in je studie, werk en/of op de samenleving;
  • Jouw interesse in het vakgebied blijkt uit bijvoorbeeld jouw studieachtergrond of eventuele stages
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en goed in staat om effectief te werken in wisselende, multidisciplinaire teams;
  • Extra curriculaire activiteiten naast je studie, zoals een actieve (bestuurs-)functie in een studentenvereniging of sport club;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift; kennis van een extra vreemde taal is een pre;
  • Beschikbaarheid van 4 - 6 maanden waarbij je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent. Hierbij is het mogelijk dit in overleg voor periodes af te stemmen indien studie verplichtingen dit vragen.

Deloitte als werkgever

Deloitte biedt integrale diensten op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. Onze bedrijfscultuur is gebouwd op samenwerking, flexibiliteit en innovatie, om op het hoogste niveau te opereren en alle verwachtingen voorbij te streven. Wij bieden een unieke Talent Experience, die onze mensen in staat stelt om betekenisvol werk te doen en om persoonlijk te leren, groeien en te leiden in elke stap van hun carrière.

Wij maken een grote impact op de reputatie en op het succes van onze opdrachtgevers, in Nederland, maar ook wereldwijd. Door dit na te jagen dragen we bij aan een duurzame en bloeiende maatschappij en geloven we sterk in de positieve invloed de we kunnen en zouden moeten hebben op wereld waarin we opereren.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lara Alma op telefoonnummer +31882887670.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages