Stagiair(e) Communicatie

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

De functie

De Stafafdeling Facilities is een uitdagende en vooruitstrevende afdeling die haar activiteiten richt op het optimaal laten excelleren van de business.

Wij willen als een professionele Facilitaire dienstverlener de beste huisvesting en dienstverlening aan KPMG bieden. Facilities streeft ernaar om in de rol van kritische kennispartner een bijdrage te leveren aan een goed imago van KPMG bij haar klanten. Met een leuk en gedreven team van 14 specialisten ontzorgen wij alle KPMG’ers met plezier!

De functie bestaat uit verschillende taken, zoals het maken van een communicatieplan, het verzorgen van interne communicatie en het beheren en door ontwikkelen van onze website en portal(s). Tijdens deze stage ontwikkel jij verschillende vaardigheden en is er ruimte om naar eigen inzicht projecten op te pakken.
 

Het profiel

  • Competenties: enthousiast, creatief, leergierig en communicatief (sociaal en schriftelijk) vaardig;
  • Je zit in het 3 e of 4 e jaar van je HBO of WO opleiding, Communicatie, Marketing/Sales/Communicatie of Communication and Multimedia Design en wilt graag werkervaring opdoen als stagiair;
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om in een team samen te werken;
  • Je bent voor minimaal 4 dagen in de week beschikbaar;
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is trots op de gerichte, persoonlijke aandacht voor haar medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie en onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Stagiairs krijgen bij ons dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire voorwaarden. Naast een uitstekende vergoeding krijg je de beschikking over een KPMG laptop, je eigen werkplek en een onkostenvergoeding.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button. Er wordt gevraagd een motivatiebrief te sturen. Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages