Meeloopstage People & Change

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

De functie

Benieuwd naar het vak van adviseur binnen de People & Change praktijk van KPMG? Word jij gedreven door nieuwsgierigheid, het boeken van resultaten en talentontwikkeling? Dan is de rol van meeloopstagiaire binnen ons People & Change team iets voor jou.
Binnen ons team bieden we je een leerzame en uitdagende rol als stagiaire. Een plek waar je zelf aan de slag kan om organisatie vraagstukken van papier naar de praktijk te brengen. Heb je interesse in de consultancy wereld en wil je in de praktijk in meedraaien?

Ontdek dan nu de mogelijkheden bij KPMG ’s People & Change!

Wij helpen organisaties hun ambities waar te maken door duurzame verandering te realiseren. We richten ons daarbij op het ontwikkelen van organisatiecultuur, het versterken van leiderschap en het vergroten van het lerend vermogen in organisaties.
Wat vaak begint als een op papier zo logisch klinkende organisatieverandering, blijkt in de praktijk vaak een stuk weerbarstiger. Juist dat maakt organisatieveranderingen zo interessant! In iedere organisatie en bij elke verandering ontstaan processen die niet in lijn zijn met hoe het vooraf is bedacht. Onze consultants zijn dagelijks bezig met het begeleiden van organisaties in ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan:

 • Het begeleiden en ondersteunen van grootschalige veranderprocessen samen mét de klant;
 • Het ontwikkelen van implementatiestrategieën; 
 • Organisaties begeleiden in de implementatiefases door het ontwerpen en uitvoeren van interventies (denk aan coaching on the job, workshops);
 • Cultuurontwikkeling, houding &  gedrag alignen met ambitie;
 • Organisatie(her)ontwerp en organisatieontwikkeling;
 • Het begeleiden van samenwerkings- en fusietrajecten.

 Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uitdagende projecten waar wij ons dagelijks bezig houden. Wij bedienen verschillende organisaties in verschillende sectoren internationaal, nationaal en van groot tot klein.
 
Wij zijn op zoek naar een fulltime meeloopstagiaire, die als volwaardig onderdeel van het team mee kan werken aan opdrachten en de ontwikkeling van ons team.
Wil jij ervaring opdoen in het werkveld van bovengenoemde vraagstukken? Overweeg je een adviesfunctie en wil je een kijkje in de keuken krijgen? Dan maken we graag kennis met je!
 
Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. Samen gaan we aan de slag, combineren we onze expertises, leren we en maken we verandering waar. We helpen onze klanten maar ontplooien ook ons eigen talent en vieren successen.  KPMG ondersteunt jou om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. 
 

Het profiel

 • Wie ben jij?
  Je weet wat je wilt en bereikt jouw doelen met een verrassende aanpak. Met jouw scherpzinnigheid en enthousiasme kan jij organisaties écht verder helpen. Je neemt graag eigen verantwoordelijkheid. Je hebt een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en zelfreflectie. En met jouw teamspirit zit het wel goed: collega’s werken graag met je samen.
   
  En verder:
 • Je hebt affiniteit met complexe strategische- en verandervraagstukken en hebt de intrinsieke ambitie om bij te dragen aan het verbeteren van organisaties
 • Je zit in de bachelor of masterfase van een academische opleiding, in een bedrijfskundige, technische, of economische richting. Denk aan bedrijfskunde, (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde of technische bestuurskunde.
 • Startdatum per augustus/september.

Ons aanbod

Wat kun je van ons verwachten?
Je zal tijdens jouw stage onderdeel zijn van het People & Change team en volwaardig meedraaien op de lopende projecten, meeschrijven aan klant voorstellen en alle ins en outs van KPMG leren kennen. Ook krijg je als meeloopstagiaire een vergoeding en zal je de beschikking krijgen over een laptop.
 

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Wil jij organisaties op een duurzame manier helpen veranderen? Maak samen met ons het verschil! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kansen die wij je kunnen bieden.

Bekijk onze  sollicitatieprocedure  of solliciteer meteen! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages