Werkstudent Cloud Transformation

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

De functie

De digitale agenda beïnvloedt binnen alle bedrijven de manier waarop zaken worden gedaan. Bedrijven die de waarde uit technologie weten te kapitaliseren lopen steeds verder voorop ten opzicht van de bedrijven die achterblijven op deze agenda.
 
KPMG is een toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van Technologie en IT-advies. Als geen ander weten wij in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Cloud, IT-architectuur en DevOps. Wij bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik en de inzet van IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan waar nodig verder te verbeteren. Ons doel is het realiseren van tastbare verbeteringen voor onze klanten, waarbij innovatie, kwaliteit en onze onafhankelijke dienstverlening een belangrijke rol spelen.
 
Als ‘full stack’ Digital Advisory Consultant maak je onderdeel uit van een dynamisch en multidisciplinair team en werk je aan zeer gevarieerde projecten. Jij kunt jouw technische kennis inzetten om klanten te adviseren over complexe vraagstukken. Zo ondersteunen wij beursgenoteerde organisaties met de transitie naar Cloud, voeren wij reviews uit op de kwaliteit en betrouwbaarheid van bedrijfskritische systemen tot gehele IT omgevingen en datacenters. Ook ga je bijvoorbeeld aan de slag met het opstellen van technologiestrategieën en roadmaps, het technisch onderzoeken van het IT-landschap en daarnaast de samenwerking tussen de business en de IT afdeling. Het is een greep uit de vele diverse opdrachten die wij voor grote organisaties uitvoeren in zowel binnen- als buitenland.
 
Heb jij interesse in Cloud technologieën en de implementatie daarvan binnen grote bedrijven? Wil jij begrijpen waarom bijna elke organisatie moeite heeft met de stap richting de Cloud? Binnen onze afdeling Digital Advisory zijn wij met 8+ collega’s dagelijks bezig met deze nieuwe digitale standaard en de impact ervan op organisaties. Wil jij bijdragen aan de digitale en technologische toekomst van internationale organisaties en je ontwikkelen binnen dit vakgebied? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Het profiel

Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een exacte richting zoals Software Engineering, Technische Bedrijfskunde, Computer Science of Applied Mathematics. Je leert graag nieuwe concepten en technologieën om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast:

  • Je bent ambitieus, resultaatgericht, professioneel kritisch en initiatiefrijk.
  • Analytisch denkvermogen combineer je met goede communicatieve vaardigheden.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je hebt kennis van Cloud concepten en beheerst een of meerdere programmeertalen evenals basis kennis van netwerk technologieën en IT Infrastructuur.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
  • Je hebt interesse in de wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.
  • Ben jij er klaar voor en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan van je horen!

Ons aanbod

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven. 

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie en solliciteren
De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!
 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages