Werkstudent Cloud Transformation

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Sectoren
Deze stage is niet meer vacant

De functie

Vandaag de dag beïnvloedt digitale technologie bijna alle organisaties. Om uitdagingen het hoofd te bieden en kansen te grijpen, starten organisaties een digitale transformatie waarbij cloud technologie een belangrijke rol speelt.

KPMG is een toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van technologie en IT-advies. Als geen ander weten wij in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud, IT-architectuur en DevOps. Wij bieden ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau om het gebruik van IT te optimaliseren en de effectiviteit ervan verder te verbeteren. Ons doel is het realiseren van tastbare verbeteringen voor onze klanten, waarbij innovatie, kwaliteit en onze onafhankelijke dienstverlening een belangrijke rol speelt.

Als ‘full stack’ Cloud Transformation werkstudent maak je onderdeel uit van een dynamisch en multidisciplinair team en werk je aan zeer gevarieerde projecten. Zo ondersteunen wij organisaties met de transitie naar cloud en voeren wij reviews uit op de kwaliteit van bedrijfskristische systemen tot gehele IT omgevingen en data centers. Dit is een greep uit vele diverse opdrachten die wij voor verschillende grote organisaties uitvoeren. In jouw rol als werkstudent kun je jouw technische kennis gebruiken om mee te helpen aan:

  • het adviseren over complexe vraagstukken, zoals bijvoorbeeld het opstellen van technologiestrategieën tot het opstellen van een cloud-architectuur
  • het in de markt zetten van onze cloudpropositie, door bijvoorbeeld het schrijven van blogs
  • het uitvoeren van onderzoek, naar bijvoorbeeld de toepasbaarheid van de nieuwste (cloud)technologie.

Heb jij interesse in cloud technologieën en de implementatie daarvan binnen grote organisaties? Wil jij begrijpen waarom bijna elke organisatie moeite heeft met de stap richting de cloud? Binnen onze afdeling Digital Advisory zijn wij met meer dan 30 collega’s dagelijks bezig met de nieuwe digitale standaard en de impact ervan op verschillende organisaties. Wil jij bijdragen aan de digitale en technologische toekomst van internationale organisaties en jezelf ontwikkelen binnen dit vakgebied? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Het profiel

Je volgt een masteropleiding, bij voorkeur in een exacte richting zoals Computer Science, Software Engineering, Technische Bedrijfskunde of toegepaste wiskunde. Je leert graag nieuwe concepten en technologieën om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast:

  • Ben je ambitieus, resultaatgericht, professioneel kritisch en initiatiefrijk.
  • Combineer je je analytische denkvermogen met je goede communicatieve vaardigheden.
  • Beheers je de Engelse taal uitstekend en spreek je bij voorkeur ook Nederlands.
  • Heb je kennis van cloud concepten en basis kennis van netwerktechnologieën en IT-infrastructuur.
  • Beheers je één of meerdere programmeertalen
  • Hecht je veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en je hebt een professioneel kritische houding.
  • Heb je interesse in de wereld om je heen en ben je maatschappelijk betrokken.

Ben jij er klaar voor en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan van je horen!

Ons aanbod

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven. 

Meer informatie en solliciteren

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!
 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages