Afstudeerstage

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Daag jezelf uit door je afstuderen te combineren met stage lopen bij het innovatie adviesbureau in digitale transacties

INNOPAY consultants adviseren bedrijven op gebieden waar innovatie van digitale transacties de sleutel is: betalingen, digitale identiteit en e-business. Trends zoals APIs, blockchain, biometrie, GDPR, PSD2/Open Banking, (cyber)security en Internet of Things komen op dagelijkse basis aan bod in het analyse werk. Raakt jouw afstudeerrichting een van deze onderwerpen, dan nodigen we je uit een voorstel te schrijven om afstuderen te combineren met een stage bij INNOPAY.

Ontwikkel jezelf in een hoog tempo

Als stagiair ga je een steile leercurve door en word je continue uitgedaagd. Je krijgt een kijkje in de keuken van de adviesmarkt en kunt, waar mogelijk, gebruikmaken van het INNOPAY netwerk om in contact te komen met relevante stakeholders.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar jonge, ondernemende ‘high achievers’ met gevoel voor technologie, die graag in de veranderende en complexe wereld van digitale transacties willen werken. INNOPAY bestaat uit professionals met zeer verschillende achtergronden zoals communicatiewetenschappen, rechten, lucht- en ruimtevaarttechniek en econometrie. De geschikte stagiair kenmerkt zich door goede studieresultaten, gecombineerd met een brede ontwikkeling op andere vlakken. Daarnaast zoeken we naar teamspelers met leiderschapskwaliteiten, analytische vaardigheden, veel energie en humor, een winnaarsmentaliteit en bovenal een sterke affiniteit met innovatie.

Solliciteer nu!

Als je het idee van een veelbelovende carrière binnen een sterk groeiend consultancy bedrijf ziet zitten, twijfel dan niet om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief op naar David Mintjes door te mailen naar recruitment.nl@innopay.com. Mocht je eerst graag meer willen weten over INNOPAY, dan kan je onze website bezoeken en lezen waarom onze consultants voor INNOPAY hebben gekozen. Wij leren jou ook graag beter kennen!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: INNOPAY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages