Stagiair(e) Allround DTP

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Ken je de in’s & out’s van InDesign, Photoshop en Illustrator? En wil je deze vaardigheden in de praktijk brengen bij een toonaangevend adviesbureau? Dan is een stage bij adviesbureau Berenschot echt iets voor jou! Wij bieden een stageplaats aan vanaf 1 februari 2018 voor een periode van vijf tot zes maanden, vijf dagen per week.

Wat houdt de stage allround DTP in?

Je gaat meewerken in het team van de afdeling Marketing & Communicatie, die op dit moment bestaat uit vier personen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opmaken leaflets, folders, posters en brochures binnen de huisstijl en geeft daarnaast vorm aan rapporten en offertes. Verder verzorg je illustraties en tekeningen voor in de rapporten/ presentaties en verzorg je artwork voor bijvoorbeeld de websites, sociale media en screensavers.

Je wordt professioneel begeleid, waarbij we jouw persoonlijke ontwikkeling én jouw vakontwikkeling in het oog houden. Je ontvangt een stagevergoeding en krijgt een professionele werkplek op ons hoofdkantoor in Utrecht.

De afdeling Marketing & Communicatie

Op de afdeling Marketing & Communicatie worden de diverse websites van Berenschot beheerd en zijn we actief op social media. Op dit deel van de afdeling werken drie vaste medewerkers en een stagiair.

Op het DTP-gedeelte van de afdeling werkt één vaste medewerker en zijn we dus op zoek naar een stagiair(e).

Voor wie is de stage allround DTP bedoeld?

Wij zoeken studenten van het Grafisch Lyceum of gelijkwaardig. Mbo, niveau 3: allround dtp’er.

Interesse?

Solliciteer dan vóór 1 december via het online sollicitatieformulier . Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Harrie Wilkens ( h.wilkens@berenschot.nl  of 030 – 2 916 885). Er is vanaf 1 februari 2018 plek op onze afdeling.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages