HBO Meewerkstage Accountancy AA Middelburg

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw stage

Voor onze Accountancy & Adviespraktijk (A&A) zijn wij op zoek naar meewerkstagiaires. Als meewerkstagiair bij Deloitte A&A, onze omvangrijke advies- en samenstelpraktijk, krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten in het midden- en kleinbedrijf en kun je als lid van het team meehelpen bij het samenstellen van jaarrekeningen, het inboeken van administraties en het voorbereiden van aangiftes. Daarnaast richt onze praktijk zich steeds meer op advieswerk richting onze klant. Je kan hierbij denken aan een brede en omvangrijke adviespraktijk op financieel vlak waarin innovatie een belangrijke rol speelt. Dit zie je dan ook goed terug in onze dienstverlening. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze website  www.ctrl.nl  Voor jou als stagiair is deze stage een unieke kans om al tijdens je studie een kijkje in de keuken te nemen binnen onze vooruitstrevende praktijk! Vanaf je eerste stagedag werk je rechtstreeks voor klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Tevens krijg je een eigen stagebegeleider die je helpt met plannen van je werkzaamheden en jouw stageopdrachten en heb je alle gelegenheid om ervaring binnen de MKB-praktijk op te doen.

Jouw profiel

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-          Momenteel bezig met je studie HBO Accountancy of Bedrijfseconomie;
-          Je start per november 2018 of februari 2019 met jouw HBO  meewerkstage
-          Je hebt een passie voor cijfers en beschikt over een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
-          Je hebt een duidelijke motivatie voor het werken binnen onze afdeling;
-          Je bent een echte teamplayer;
-          Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

Jouw werkveld

Deloitte Accountancy & Advies is een zelfstandig onderdeel van de accountancypraktijk van Deloitte. De dienstverlening van A&A  richt zich op het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf, van een horecaonderneming, uitgever of makelaarskantoor tot een productiemaatschappij. Je duikt met de klant in zijn financiële bedrijfsvoering en adviseert waar nodig. Je werkt samen in kleine teams en bouwt je ervaring op door te leren van collega's. Doorgroei is eerder regel dan uitzondering. Een succesvolle stage is het beste begin van een carrière na jouw afstuderen binnen onze samenstelpraktijk.

Werken bij Deloitte Nederland

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax & Legal, Consulting, Risk Advisory en Financial Advisory. Onze collega's zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een Iphone en een goede pensioenregeling. Bij ons heb je de kans om snel door te groeien, en je te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. We zullen je hierbij helpen waar we kunnen met een uitgebalanceerd learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Liza te Gussinklo op telefoonnummer +31882885211.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages