Enthousiaste stagiair(e) Industry & Competition

Ecorys

Stage informatie

Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

Ecorys is een van de grootste advies- en onderzoeksorganisaties in Europa, gespecialiseerd in economische, sociale en ruimtelijke ontwikkeling. Wij slaan al ruim 85 jaar een brug tussen wetenschap en praktijk. Vanuit een onafhankelijke positie helpen wij opdrachtgevers met grondige analyses, inspirerende ideeën en praktische oplossingen voor complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken.

Ons bedrijf telt meer dan 500 medewerkers in vaste dienst, die wereldwijd werkzaam zijn vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam en 16 andere vestigingen in 12 landen. In Nederland telt Ecorys circa 180 hooggekwalificeerde consultants, die binnen en buiten Nederland werken voor opdrachtgevers uit de private en publieke sector.

Voor de sector Industry & Competition (I&C) van Ecorys Nederland zijn wij voor een periode van minimaal 4 maanden vanaf medio november 2016 op zoek naar een:

Enthousiaste stagiair(e)

24 uur per week, minimaal 4 maanden

Ter ondersteuning van projectwerkzaamheden binnen het team zijn we op zoek naar een research stagiair die met ons werkt aan onderzoeksprojecten op het gebied van industrieel beleid, marktwerking en mededinging. Het I&C-team werkt aan (economische) analyses op het gebied van industrieel beleid en marktwerking. We werken in diverse sectoren zoals energy, post, telecom, maar ook in de bouw- en gezondheidssector. We werken voornamelijk in opdracht voor de Europese Commissie en de Nederlandse overheid.

Je werkzaamheden
Als stagiair(e) I&C ondersteun je de sector bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Je hebt een zeer gevarieerd takenpakket met o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Het verzamelen en analyseren van literatuur,
  • Data-analyses en het verwerken van data in SPSS,
  • Assisteren bij het schrijven van project voorstellen (offertes) en het schrijven van notities,
  • Bijdragen aan de organisatie, administratieve taken en het management van interne projecten: zoals het plannen en voorbereiden van bijeenkomsten.

Afhankelijk van jouw kwaliteiten en interesse werk je gedurende je stageperiode aan één of meerdere grotere projecten.

Je kwalificaties die voor de stage plek nodig zijn
Je volgt een universitaire-opleiding op het vakgebied van Economie en je hebt goede analytische en communicatieve vaardigheden. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (een beheersing van een derde taal is een pré). Je hebt kennis en ervaring op het gebied van economisch onderzoek, beleidsanalyses en/of consulting. Je hebt een flexibele en zelfstandige instelling, bent enthousiast en voelt je thuis in de onderzoeks-omgeving.

Meer informatie
De startdatum van de stageperiode wordt in onderling overleg bepaald, maar is bij voorkeur medio november. Spreekt de stage je aan, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley van den Bergen, consultant Industry & Competition.  (kimberley.vandenbergen@ecorys.com; 010-4538 577).

Sollicitatie

Ben je enthousiast en spreekt een researchstage I&C bij Ecorys je aan? Dan hebben wij voor jou een uitdagende stageplek!

Ben je geïnteresseerd? Wij ontvangen graag je motivatiebrief en cv via ons online sollicitatieformulier voor 25 november 2016 onder vermelding van Stage I&C.

ECORYS Nederland BV 
HRM department
P.O. Box 4175 
3006 AD Rotterdam 
T +31 (0)10 453 85 67 
F +31 (0)10 453 86 20 
E werken@ecorys.com
W www.ecorys.nl

Sound analysis, inspiring ideas

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ecorys

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages