Scriptant Forensic Investigations

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

Met een jong team richt Forensic Investigations, onderdeel van KPMG Forensic, zich op het uitvoeren van forensisch onderzoek. Daadkrachtig ingrijpen bij de eerste signalen van mogelijke fraude is vereist om de impact op de business te minimaliseren. ‘Hoe zit het nou echt?' is een vraag die vaker en sneller opkomt bij vermoedens van fraude, conflicten, zakelijke meningsverschillen en onduidelijkheden rondom transacties. KPMG Forensic maakt gebruik van een breed scala aan onderzoeksmethoden om bij dergelijke zaken de onderste steen boven te krijgen. Hiervoor wordt vaak het begrip ‘follow the money’ gehanteerd, waarbij veelal gebruik gemaakt wordt van speciale software en technologie.
 
Sinds 1993 is KPMG Forensic toonaangevend op het gebied van onderzoek naar (vermoedens van) fraude en advisering ter beheersing van integriteitrisico’s. Met een team van meer dan 60 KPMG professionals, bestaande uit forensische accountants, bedrijfskundigen, juristen en gedragswetenschappers, hebben wij in de afgelopen jaren vele onderzoeken uitgevoerd naar incidenten. Daarnaast adviseren wij organisaties op het gebied van het beheersen van fraude- en integriteitrisico’s. De internationale context en complexiteit van onze klanten maken de vraagstukken uitdagend.
 
Voor ons hoofdkantoor te Amstelveen zijn wij op zoek naar enthousiaste scriptanten/stagiairs en starters. Als scriptant staat het je vrij zelf een onderwerp aan te dragen en anders kunnen wij samen met jou een uitdagend en actueel onderwerp verzinnen. Tevens bieden we je de mogelijkheid om een of meerdere onderzoeken van dichtbij te zien en hierin een rol te pakken.

Het team Forensic Investigations staat voor gemotiveerde mensen, teamgeest, collegialiteit en een open cultuur waarin mensen optimaal presteren. Je kunt rekenen op zelfstandigheid, vrijheid, flexibiliteit, uitdagingen en waardering voor je werk als professional in een mensgerichte omgeving.
.

Het profiel

Je zit in de eindfase van je studie of bent recentelijk afgestudeerd op het gebied van Accountancy. Daarnaast heb je affiniteit met het onderwerp fraude. Je bent een teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Analytisch en conceptueel ben je sterk ontwikkeld. Daarnaast ben je assertief, flexibel en initiatiefrijk. Tot slot staat kwalitatief goed werk hoog bij je in het vaandel en ben je maatschappelijk betrokken.

 

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages