Meeloopstage/Scriptant Financial Management – Scale-ups

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. De concurrentiepositie van grote corporates wordt steeds vaker bedreigd door innovatieve scale ups, relatief jonge bedrijven met een steile groeicurve die in een korte periode kunnen uitgroeien tot marktleider. Tegelijkertijd zien we dat dergelijke scale ups na een succesvolle start vaak worstelen met de vraag op welke manier zij hun organisatie, voornamelijk backoffice functies, moeten inrichten.
 
Hoe ziet de evolutie van deze functies eruit en wat is de strategie die hieraan ten grondslag ligt? Verschilt dit van het traditionele groeimodel of zijn er juist overeenkomsten? Wat kunnen scale ups en corporates van elkaar opsteken wanneer het gaat om waarde toevoegen aan de rest van de organisatie door verschillende groeistadia heen? Wat betekent dit voor de toekomst van de backoffice?
 
KPMG Financieel Management adviseert (inter)nationale organisaties en instellingen bij optimalisatie en uitbestedingsvraagstukken van de financiële functie. Van strategie, ontwerp, implementatie, governance tot monitoring & performance management. In nauwe samenhang met andere backoffice activiteiten. Als meeloop/onderzoek stagiair zal je met de inzichten van je onderzoek een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het innoveren van onze diensten portfolio.
 
Ben jij klaar om in de wereld van scale ups te duiken en ons Financieel Management team tijdelijk te versterken? Dan maken we graag kennis met jou om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Het profiel

Je zit in het (voor)laatste jaar van je Bachelor of je Master en hebt een bovengemiddelde en aantoonbare interesse in organisatie management en de dynamiek van snelgroeiende bedrijven. Je doet een relevante studie en hebt bij voorkeur affiniteit met finance (e.g. business studies, entrepreneurship, business economics). Je bent creatief ingesteld en een echte doorzetter die hands on verschillende partijen benadert en het onderzoek verder vorm geeft. Je beschikt over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden om onder andere interviews af te nemen en bent in staat uiterst zelfstandig te werken.

Ons aanbod

KPMG biedt jou de mogelijkheid en vrijheid om binnen de gestelde kaders van het thema je eigen onderzoek vorm te geven en uit te voeren. Je krijgt toegang tot ons (inter)nationale netwerk en een ervaren adviseur als persoonlijke begeleider. Door het meelopen op onze afdeling zal je ook de dynamiek van het werken in een internationale, professionele en innovatieve leeromgeving kunnen ervaren.
Inclusief werkplek, laptop en stagevergoeding.
Start per direct mogelijk. Duur, periode en aantal uren per week zijn bespreekbaar. In overleg te combineren met het volgen van vakken.
 
KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages