HBO Afstudeerstage MKB Accountancy & Advies Groningen per februari 2019

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij naar de top? Lanceer je carrière bij Deloitte! Als afstudeerstagiair bij Deloitte Accountancy & Advies (SME), onze omvangrijke advies- en samenstelpraktijk, krijg je naast het schrijven van jouw scriptie de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Wij houden ons bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, het voorbereiden van aangiftes en ga je aan de slag met het analyseren van de cijfers. Tevens krijg je een eigen stagebegeleider waarmee jij kunt sparren over jouw scriptie en die jou wegwijs zal maken binnen onze organisatie!

Dit ben jij!

Dit ben jij: een ambitieuze student die de top wil bereiken!

  • Momenteel ben je bezig met je studie studie Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
  • Je hebt een specifieke motivatie voor de MKB praktijk;
  • Je bent commercieel onderlegd en communicatief vaardig;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je barst van de ambitie om de top te bereiken.

Een goede stage biedt volop kansen voor een carrière bij Deloitte. Zo is het mogelijk om na de stage in dienst te treden bij Deloitte en je middels de Post HBO Accountancy MKB opleiding verder te ontwikkelen.

Jouw werkveld

MKB Accountancy & Advies maakt onderdeel uit van de SME praktijk van Deloitte. De dienstverlening van MKB A&A richt zich op het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf en snelgroeiende ondernemingen. Je werkt samen in kleine teams en bouwt je ervaring op door te leren van collega's. Doorgroei is eerder regel dan uitzondering. Na een geslaagde stageperiode blijven we graag met je in contact voor een toekomstige functie als Assistent Accountant.

Ons onderscheidend vermogen naar de markt zit deels in de innovatieve wijze waarop wij ons compliance proces hebben georganiseerd met behulp van onze portal www.ctrl.nl en in de multifunctionele samenwerking met specialisten in onze klantenteams.

Jouw toekomst: stage leidt tot topbaan!

Ons aanbod: werken met topopdrachtgevers, een goed salaris én een variabele bonus

Met ruim 5500 medewerkers en kantoren door heel Nederland is Deloitte één van de grootste organisaties op het gebied van Consultancy, Accountancy, Tax & Legal, Risk en Financial Advisory Services. Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Uiteraard met flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw ambitie en behoeften, zoals een leaseregeling, een laptop, een iPhone, winstdeling en een uitstekende pensioenregeling. Talent ontwikkelt zich bij ons snel. Natuurlijk helpen we je daarbij, met een uitgebalanceerd en op maat gemaakt learningprogramma en continue feedback. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten , zowel op kantoor als daarbuiten.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages