Scriptant Strategic Sourcing & Procurement

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

Ambieer je na je studie een baan als adviseur? Wij zoeken naar enthousiaste ‘consultants in spe’: Mensen die ons team in de toekomst kunnen versterken!
 
Je zit in de scriptiefase van je universitaire studie in de richting (technische) bedrijfskunde, supply chain management,  of andere economisch/bedrijfskundig georiënteerde studie. Je bent een absolute teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken.
 
Daarnaast beschik je over een analytisch vermogen en ondernemersmentaliteit. Je bent assertief, flexibel en initiatiefrijk. Tot slot staat kwalitatief goed werk hoog bij je in het vaandel en ben je maatschappelijk betrokken. Je staat open voor internationale werkomgevingen.

Het profiel

KPMG Strategic Sourcing & Procurement advisory gaat samen met haar klanten de uitdaging aan om hun organisaties concurrerend te laten zijn in een globaliserende en veranderende markt. Wij ondersteunen wereldwijd profit- en non-profitorganisaties bij de optimalisatie en transformatie van de Procurement functie en haar processen. Van strategie, governance en implementatie tot verdere verbetering. Hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van Procurement organisaties, processen, systemen en procedures om onze klanten in staat te stellen de waarde te optimaliseren die gecreëerd wordt door hun leveranciers.

De complexiteit van supply chains neemt toe en de processen van leveranciers en de business raken meer vervlochten met elkaar. Zodoende krijgt Procurement een toenemend strategisch belang en bieden wij jou de mogelijkheid met ons mee te kijken en onderzoek te doen naar innovaties, trends en tekortkomingen van de huidige wetenschap.
De volgende onderzoeksvragen zijn gerelateerd aan de activiteiten binnen dit werkveld:

  • Best Value Procurement (BVP); voor welke producten en diensten is deze methodiek geschikt en hoe manage je de waarde van BVP over de hele levensduur van een contract?
  • Supplier Risk Management; wat zijn de benodigde activiteiten binnen Supplier Risk Management en in welke mate voeren organisaties deze activiteiten effectief uit?
  • E-Sourcing; wat is de impact van elektronische sourcing tools op het succes van de leveranciersselectie en –relatie? En hoe ‘leveranciersvriendelijk’ zijn de huidige e-sourcing tools?

Wil jij jouw scriptie schrijven binnen deze werkvelden of heb je misschien zelf een interessant onderwerp? Overweeg je een adviesfunctie op het vlak van Procurement, Supply Chain Management en business optimalisatie? Dan maken we graag kennis met jou!

Startdatum: januari/februari 2018

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage/scriptie zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages