Afstudeeropdracht Informatiebeveiliging - Regio Noord

Ordina

Stage informatie

Bedrijf: Ordina

Locatie: Nieuwegein

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages#DeAfstudeeropdracht

Het op orde hebben van de informatiebeveiliging is voor Ordina als technologie dienstverlener een absolute vereiste. Dit kan aangetoond worden door het verkrijgen van bijvoorbeeld (ISO) certificeringen. Door deze certificering hebben de opdrachtgevers namelijk de garantie dat hun data op adequate wijze wordt beveiligd en dat er een continu beleid over de beveiliging van informatie wordt gevoerd. Een risicoanalyse is een gebruikelijke werkwijze om inzicht te krijgen in de mate van informatiebeveiliging. 

Binnen Ordina willen we graag dat er onderzoek gedaan wordt naar de meest geschikte werkwijze om risico’s in te schatten. Welke methodes zijn hiervoor, welke eisen worden hieraan gesteld en hoe kan dit vervolgens worden toegepast? Resultaat moet zijn dat je een adviesrapport opstelt waarmee je duidelijk maakt op welke wijze eenvoudig aan onder andere het management kan worden gerapporteerd welke risico’s men in de huidige situatie loopt.

 

#WieBenJij

     • Jij  bent een afstudeerstudent HBO/WO in een opleiding met een stevig informatica component. Bijvoorbeeld Software Engineering, Computer Science of Business IT & Management. Verder ben je:

      • Communicatief vaardig
      • Creatief
      • Een doorzetter


       

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij.Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Ordina

Locatie: Nieuwegein

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages