Meeloopstage Strategy, Customer & Operations – Financial Services

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

Financial Services - Strategic Consulting is de unit binnen Management Consulting van KPMG Advisory die zich richt op strategische advisering van klanten binnen de banken-, verzekeraars-, pensioen- en vastgoedsector. De dynamische werkomgeving van Financial Services richt zich onder meer op strategische vraagstukken op gebied corporate strategy, business modellen en target operating modellen. Daarnaast ligt de focus op het begeleiden van transformaties, het verbeteren van bedrijfsprocessen, de bedrijfsintegratie na fusies, kostenoptimalisatie en programma management. De sector is volop in beweging waardoor er een grote uitdaging is op het gebied van vraagstukken waar een link tussen het strategische plan en de daadwerkelijke realisatie daarvan nodig is. We zijn op zoek naar studenten die in de afrondende fase van hun universitaire studie zitten ons team te komen versterken tijdens het doen van een meeloopstage.

 

Als stagiair draai je fulltime en als volwaardig teamlid mee in het team. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ondersteunen van de consultants, meewerken aan klantopdrachten, voorbereiden van presentaties en het uitvoeren van (markt)analyses. Dit is een goede mogelijkheid om de sfeer te proeven binnen de afdeling en daarnaast relevante consultancy en sector ervaring op te doen. Je komt terecht in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van professionals met een academische achtergrond.

 

Lijkt dit jou de ideale omgeving voor een meeloopstage en overweeg je daarnaast na je universitaire master een functie als consultant? Dan maken wij graag kennis met jou!  

Het profiel

  • Je zit in de laatste fase van je universitaire studie (master);
  • Je hebt affiniteit met de financiële sector;
  • Je bent actief geweest in een bestuur of commissie bij een studie-,  studenten- of sportvereniging naast je studie;
  • Je ziet de kracht van het conceptueel en kwantitatief onderbouwen van een probleem en het resultaat en je kunt je analyses goed verwoorden en reproduceren;
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om zelfstandig te werken.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.

Je bent beschikbaar vanaf september 2016, voor een periode van minimaal 4 maanden

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.
KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.
Gedurende je stage/scriptie zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages