Meeloopstage Internal Audit, Risk & Compliance Services

KPMG

Stage informatie

Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

De functie

Organisaties hebben iedere dag te maken met risico’s. Deze risico’s worden steeds complexer, vandaar dat KPMG Internal Audit, Risk & Compliance Services (IARCS) organisaties helpt met grote uitdagingen zoals het in kaart brengen en beheersen van risico’s. Bij IARCS houden wij ons bezig met nieuwe ontwikkelingen en onderscheiden we ons graag van onze concurrenten. Opdrachten waar wij ons onder andere mee bezighouden zijn:

  • Uitvoeren van operational, compliance en project audits. Wij toetsen of organisaties hun risico’s goed beheersen aan de hand van normen en wetgeving.
  • Uitvoeren van risico management vraagstukken. Wij helpen organisaties hun belangrijkste risico’s in kaart te brengen en denken mee hoe zij deze risico’s beter kunnen beheersen.
  • Uitvoeren van soft controls opdrachten. Wij maken menselijk gedrag binnen organisaties inzichtelijk.
  • Uitvoeren van “Software License Reviews”. Wij ondersteunen de grootste software bedrijven in het optimaliseren van hun rendement uit de verkochte software licentie.

Klinkt dit jou goed in de oren? Dan komen wij graag met jou in contact, want als stagiair kun jij hier een grote bijdrage aan leveren!

Het profiel

Je bent bezig met een academische opleiding (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of accountancy en je zit in het laatste jaar van je bachelor of in je master. Je zoekt een professionele organisatie waar je ervaring op kan doen als stagiair en tevens van toegevoegde waarde bent voor KPMG. Je bent een echte teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Je beschikt over overtuigingskracht en goede sociale vaardigheden. Bovenal ben je pro-actief en neem je je verantwoordelijkheden.
 
Wil jij meelopen als stagiair bij KPMG binnen IARCS? Ben jij een enthousiaste student die graag ervaring opdoet in een professionele werkomgeving? Wil jij je daarnaast bezighouden met actuele vraagstukken op het gebied van risicomanagement & internal audit en overweeg je voor de toekomst een consultantfunctie op dit gebied? Solliciteer dan nu!

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.
 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages