Stagiair(e) digital strategy & transformation

Berenschot

Stage informatie

Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Berenschot zoekt per direct een getalenteerde masterstudent die ervaring wil opdoen als consultant. Heb jij affiniteit met digital strategy (realization) en met digital transformation van organisaties? Ben jij benieuwd hoe het is om bij een groot, toonaangevend adviesbureau te werken? Wil jij een unieke ervaring opdoen en jouw eigen vaardigheden te verbeteren? Dan is deze stage iets voor jou!

Jouw profiel

Jij bent een gemotiveerde masterstudent, creatief en gedreven en jij kunt goed schrijven. Jij hebt intrinsieke interesse in de mogelijkheden die digitalisering biedt én de transformatie van organisaties.

Daarnaast ben jij analytisch sterk, extravert, nieuwsgierig en initiatiefrijk. We verwachten dat jij zelf ook met ideeën komt die we samen verder kunnen uitwerken. Ook kun jij gestructureerd en zelfstandig werken. Jij hebt bovendien interesse in het adviesvak en jij beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met ons werkveld.

Bovengemiddelde kennis van bedrijfskundige theorieën en digitale ontwikkelingen is een absolute pre.

Wat houdt de stage in?

Het betreft een stage waarin jij primair ons gaat adviseren hoe wij moeten omgaan met digitale disrupties en de vraagstukken die bij onze klanten opkomen erdoor. Jij weet hoe een bedrijf het beste kan omgaan met digitalisering, daarom werk jij mee aan het ontwerpen van onze proposities op het gebied van digital transformation inclusief bijbehorende plannen voor commercialisatie ervan.

Daarnaast biedt deze stage jou de mogelijkheid het adviesvak van binnenuit te leren kennen. Jij wordt professioneel begeleid, met oog voor jouw persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling.

De stage is voor ongeveer 3 dagen in de week. Meer of minder dagen is in overleg mogelijk. Wij bieden jou een stage tot eind 2017, maar verlenging is mogelijk als het ons wederzijds goed bevalt. Jij ontvangt een stagevergoeding en werkt bij ons op kantoor in Utrecht.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze stage? Upload dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en curriculum vitae via het online sollicitatieformulier . Wij verzoeken jou vriendelijk uitsluitend te reageren als jij aan het gevraagde profiel voldoet. Voor vragen over de vacature kun jij contact opnemen met Paul Pietersma ( p.pietersma@berenschot.nl ) of via 030-2916916.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Berenschot

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages