Werkstudent Deloitte Digital Engineering - Web Specialist

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Jouw functie als werkstudent bij Digital Engineering

Als werkstudent web specialist val je onder de groep Deloitte Digital. Deze groep houdt zich binnen Deloitte Consulting bezig met vernieuwende online solutions, met als hoofd thema’s Mobile, Web, Cloud en Usability. Je werkt vaak op locatie bij de klant en zorgt, binnen een team van Deloitte collega’s, voor de realisatie van oplossingen voor business issues. Daarnaast blijf je op de hoogte van nieuwe online ontwikkelingen, vertaal en implementeer je technische mogelijkheden naar oplossingen die onze klanten competitiever maakt. De combinatie van technische specialisatie, adviesvaardigheden en project management zorgt voor een uitstekende start van je carrière.

Doordat Deloitte Digital totaaloplossingen biedt voor business vraagstukken zal je team vaak multidisciplinair zijn. Je zult niet enkel samenwerken met Deloitte collega’s, maar ook met specialisten van de klant of met externe partijen. Enkele voorbeelden van zulke multidisciplinaire projecten zijn:

Jouw profiel als werkstudent bij Digital Engineering

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt bent bezig met je master of 3e jaar bachelor (zoals Business & ICT, Informatiekunde, Werktuigbouwkunde, Natuurkunde, Technische Bedrijfskunde en Econometrie);
  • Je bent ten minste zes maanden, minimaal twee (wisselende) dagen per week beschikbaar;
  • Kennis en ervaring met web tools, talen en technieken als .Net, MVC, C#, JavaScript, html, CSS, Ajax, web services, xslt, React, Angular, NodeJS, search, content management systemen;
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om samen met diverse afdelingen van een klant tot goede oplossingen te komen;
  • Je hebt een voorliefde voor het leren kennen van nieuwe technieken en deze te vertalen naar succesvolle business toepassingen;
  • Je bent resultaatgericht maar verliest daarbij kwaliteit niet uit het oog;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Je werkveld als werkstudent bij Digital Engineering

Bij Deloitte Digital Engineering analyseer, ontwerp en implementeer je business processen voor (internationale) organisaties met behulp van  “state of the art” (online) oplossingen. Met je team adviseer je toonaangevende klanten over de effectieve inzet van web technologie om innovatieve online oplossingen te creëren met de focus op het resultaat voor de business. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door grondige marktkennis, analytische en creatieve vaardigheden gecombineerd met innovatieve technologische kennis. We leveren maatwerk aan de klant waardoor iedere opdracht anders is. Door onze projectmatige werkwijze zal je in korte tijd in aanraking komen met veel verschillende mensen, bedrijven en vraagstukken.

Je carrierepad als werkstudent bij Digital Engineering

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax. RIsk Advisory en Financial Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop en een iPhone 8. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Iris Swier op telefoonnummer + 31 (0) 88-288 11 51.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages