Afstudeerstage Governance Risk & Compliance

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Starten als afstudeerstagiair

Een functie als afstudeerstagiair biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te nemen in de werkzaamheden van een consultant. Als stagiaire maak je deel uit van de talentpool van Governance Risk & Compliance en kun je naast je scriptie meewerken op verschillende opdrachten voor en bij de klant. Naast meedraaien op projecten voor een brede groep nationale en internationale financiële instellingen, bereid je offertes voor en kun je meewerken aan analyses voor onderzoek en artikelen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, de klant verwacht dat je actief meedenkt! En heb je zelf een idee over een dienst die we zouden moeten aanbieden, richt dan je eigen pitchteam op en verdedig je case voor het management. Je zou niet de eerste zijn die een eigen idee voor onze klanten mag pitchen.

 

Deloitte Governance Risk & Compliance

Je start vanaf dag één op opdrachten die een enorme impact hebben op de bedrijfsvoering van banken, verzekeraars, pensioenfondsen, private banks, vermogensbeheerders en asset managers of een grote private instelling. Het is een jong team waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, denk mee met de klant zowel binnen als buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Als consultant zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en voor verschillende klanten, waardoor geen dag hetzelfde is. Daarbij biedt Deloitte je een stimulerende omgeving waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s. Op deze manier kun je individueel groeien en een basis leggen voor een succesvolle carrière.

Binnen het GRC team hangt een energieke sfeer die vormgegeven wordt door jonge ambitieuze adviseurs met verschillende studieachtergronden. Dit zorgt voor een open cultuur, waarbij de lijnen kort zijn en iedereen van elkaar kan leren.

Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden jou de mogelijkheid om opleidingen te volgen, kennis te delen met collega’s en je skills te blijven verbeteren. Samen met jou hopen wij de snelle groei van onze afdeling door te zetten en alle kansen in de markt te benutten.

Jouw profiel als afstudeerstagiair bij GRC

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire studie:  Economie, Finance, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Criminologie, of Rechten;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
  • Je bent een ambitieuze teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt analytisch inzicht, bent resultaat gericht en hebt een sterk oog voor detail;
  • Nevenactiviteiten of een relevante bijbaan tijdens je studie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende onderdelen: CV screening, online assessment en 3 gespreksrondes (waarbij tijdens één van de rondes een case aan bod zal komen).

Risk Advisory bij Deloitte

Binnen Risk Advisory zijn ongeveer 500 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin 3 competenties; Governance Risk en Regulation, Control Transformation & Assurance en Cyber Security. Binnen deze 3 competenties werken o.a. data analisten, forensisch onderzoekers, IT auditors, internal auditors, financial risk consultants, en security specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam.

Jouw carrierepad

Na je afstudeerstage zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien als consultant. Je start zo snel mogelijk op projecten, waarbij je ervaren collega’s ondersteund en er volop ruimte is voor jouw eigen inbreng. Op deze manier word je betrokken bij verschillende werkzaamheden en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Naast het ontwikkelen van inhoudelijke kennis en algemene vaardigheden krijg je volop de kans om te ontdekken waar je interesses liggen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijke vlak. Je kan voor meerdere klanten tegelijkertijd werken aan opdrachten waarbij je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van presentaties, interviews afnemen bij klanten, het uitvoeren van een analyse dan wel het opstellen van een organisatie blauwdruk of de vastlegging in een rapportage. Ook kan het zijn dat je op basis van aangeleverde informatie processen in kaart brengt en betrokken wordt bij offertetrajecten.

Denk jij dat je je staande kan houden in deze dynamiek en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort kan dragen? Bekijk dan snel het profiel waar wij naar op zoek zijn!

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Elise Guit op telefoonnummer 088-2888780.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages