Werkstudent Customs & Global Trade - Developer

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Werkstudent

Als werkstudent in het Customs & Global Trade team en werk je voor een brede groep internationale cliënten en voer je werkzaamheden uit bij de volgende type projecten: 

  • Ontwikkelen van web applicaties in C# en ASP.NET (MVC), gebruikmakend van moderne HTML en Javascript technieken;
  • Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van interfaces tussen verschillende IT systemen;
  • Je hebt kennis van (en ervaring met) SQL en een aantal van de genoemde standaarden en technieken of je kunt deze met gemak      eigen maken.
  • Uitvoeren van ETL werkzaamheden bij Data Analytics projecten;
  • SharePoint ontwikkeling en implementatie.

Ben jij de werkstudent die we zoeken?

Je hebt een bijzondere belangstelling voor IT gerelateerde projecten en een interesse in fiscaliteit is een pré (maar geen vereiste). Je bent in staat bruggen te bouwen tussen de verschillende vakgebieden om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden die ervoor zorgen dat jij de vertaalslag kunt maken van complexe problematiek tot een helder advies.

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent een derdejaars Bachelor- of Masterstudent. Studierichting IT, te denken valt aan Technische informatica, Informatica, Computer Science etc.;
  • Je vindt het leuk om te programmeren en hebt kennis van (één) van de volgende talen: C#, ASP.NET, SQL, HTML, Javascript, XML;
  • Je bent een teamplayer. 

Customs & Global Trade

Voor ons Customs & Global Trade team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste software developer die zich graag breed wil ontwikkelen. Het team, onderdeel van de douane adviespraktijk, richt zich op de automatisering van vraagstukken die voortkomen uit internationale handelsstromen. Deze automatisering uit zich voornamelijk in twee producten waar je aan zult werken: TrackonTrade en Customs Data Analytics.

TrackonTrade is een webapplicatie die aan de hand van (ERP-)data van cliënten diverse controletaken uitvoert op goederenstromen en bijvoorbeeld de cliënt de mogelijkheid biedt om bij de invoer van goederen volautomatisch te communiceren met de douane over eventueel te betalen invoerrechten. Met Customs Data Analytics geven we cliënten inzicht in hun goederenstromen en maken we eventuele risico’s en mogelijkheden van deze stromen inzichtelijk.

Doordat wetgeving en informatiestromen continu in ontwikkeling zijn, is er veel uitdagend werk. In ons team bouwen we bovendien veel software en tools zelf, waardoor er uitgebreide mogelijkheden zijn om alle aspecten van het development werk aan te pakken; van front-end design tot back-end architectuur en van web-apps tot analyse tooling.

Het team bestaat uit meerdere ontwikkelaars, accountmanagers, collega’s die support verlenen aan de gebruikers en fiscalisten. Wij gebruiken dagelijks de volgende technieken: Java, JSP, Spring MVC, Hibernate, JQuery, SOAP, WebServices, XML, CSS, HTML, Oracle SQL, Microsoft SQL Server.

Jouw carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax, Financial Advisory en Risk Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een iPhone, en een uitstekend pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Babette Hoes op telefoonnummer +31 (0)88 288 75 49.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages