Werkstudent Data Analytics

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Jouw functie als werkstudent Data Analytics

Ligt jouw passie in het puzzelen met data en wil jij hier graag ervaring in opdoen? Dan is het ideaal om binnen Risk Advisory te beginnen met een bijbaan en dagelijks nieuwe dingen te leren op het gebied van o.a. data analyse. Valt er in de financiële data trends te ontdekken? Welke nuttige informatie kan er uit de financiële data gehaald worden? Hoe bouw ik een zo efficiënt mogelijk datamodel? Vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheden en rapporteer je aan je leidinggevende, waardoor je jezelf zeer snel zult ontwikkelen en veel nieuwe kennis tot je zal nemen. Je zult intensief werken aan een geavanceerd dashboard waarin analyses op grote datasets uitgevoerd kunnen worden door de klant. Daarnaast zal je direct contact hebben met klanten, zodat het dashboard naar hun wensen afgesteld kan worden.

Jouw profiel als werkstudent Data Analytics

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken wij graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent bezig met je Master Econometrie, Business Analytics, Informatica of Wiskunde of jij bent bezig met een relevante Technische Master.
  • Programmeerkennis in bijvoorbeeld Matlab, Java, R of SQL.  
  • Je beschikt over een goede mix van analyse-,  IT- en (financiële) datakennis.
  • Je hebt een professionele uitstraling.
  • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven. Je kunt projecten onder tijdsdruk afronden en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Je bent voor een periode van 1 jaar, voor ten minste 3 dagen per week beschikbaar.

Je werkveld binnen Risk Advisory

Binnen Risk Advisory zijn ongeveer 600 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin 4 competenties; Reputation, Control, Technology Enabled Solutions (Tes) en Cyber Risk. Binnen deze 4 competenties werken o.a. Data Analisten, IT Risk consultants, Risk Consultants, Forensic Consultants, Compliance Consultants en Cyber Risk en Privacy specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het nieuwe kantoor ‘The Edge’ in Amsterdam.

Het Analytics team bestaat uit rond de 30 medewerkers die zich o.a.a bezig houden met fraudedetectie in databestanden en econometrische modelbouw, dataconversie en research.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Emma Kok op telefoonnummer +31882881593.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages