HBO meewerkstage Finance & Control bij Deloitte per september 2018

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een meewerkstage op het gebied van Finance?

Als stagiair op de afdeling Finance & Control maak je deel uit van het Finance & Control team van Deloitte Nederland. In deze stage is het jouw taak om de processen in kaart te brengen en te beoordelen welke leiden tot de cash flow forecast. Je werkt onder andere samen met de Financiële Administratie en komt uiteindelijk met concrete adviezen en aanbevelingen welke direct impact kunnen hebben op de huidige processen. Naast de project werkzaamheden ben je ook betrokken bij andere activiteiten in de Planning & Control cyclus. Denk hierbij aan ad-hoc analyses en assistentie bij budget en target voorbereidingen. Op deze manier zal je kennis maken met de verschillende aspecten van planning en control. Kennis van (en ervaring met) het vastleggen van processen en Excel is dan ook gewenst om deze stageplaats goed in te vullen. Binnen het team werk je zelfstandig aan het project en rapporteer je aan de manager Finance & Control.

Ben jij op zoek naar een meewerkstage op het gebied van Finance?

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande stage omschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Momenteel volg je een HBO opleiding op het gebied van (Bedrijfs)Economie, Accountancy of Finance;
  • Je bent per september 2018 beschikbaar voor een stageperiode van ten minste drie maanden;
  • Je hebt een duidelijke motivatie voor het werken binnen Deloitte en onze Finance & Control afdeling en kan deze goed toelichten;
  • Je kunt zelfstandig (deel)projecten uitvoeren;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent proactief;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent een echte teamplayer;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Let op: binnen deze rol wordt flexibiliteit ten aanzien van jouw werklocatie verwacht. Je zal afwisselend werkzaam zijn vanaf onze kantoren in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. De ideale kandidaat voor deze functie woont wat dit betreft gunstig ten opzichte van deze regio.

Ben jij op zoek naar een meewerkstage op het gebied van Finance?

De visie van F&C is om de implementatie van de strategie pro actief te ondersteunen en te verweven in het planningsproces. Daarnaast ondersteunen analyses en rapportages het management bij het monitoren van de voortgang en stelt hen in staat betere beslissingen te nemen. De afdeling F&C bestaat uit 15 collega's, waarvan 11 collega's werkzaam zijn in Nederland en 4 in India. Daarnaast zijn er meerdere stagiaires werkzaam op onze afdeling.

Ben jij op zoek naar een meewerkstage op het gebied van Finance?

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt. Deloitte heeft een open en professionele bedrijfscultuur. Innovatie en eigen initiatief staan centraal. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken in een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

Sollicitatieprocedure:

Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages