Werkstudent Forensic Technology - Systeembeheer & Forensisch Onderzoek

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Starten als werkstudent binnen Forensic Technology


Een functie als werkstudent Forensic Technology biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens te studententijd een kijkje te nemen in de werkzaamheden van een consultant. Je zal als een volwaardig teamlid ondersteuning bieden aan verschillende projecten met technische IT-vraagstukken of generieke technische infrastructuur, een belangrijk onderdeel zijn in het dagelijks functioneren van het team.

Jouw technische vaardigheden worden ingezet bij het gezamenlijk doorlopen van de levenscyclus van financiële en digitale criminaliteit. Denk aan het onderzoeken en managen van een incident, het verbeteren van het risicomanagement door te investeren in risicobeheersing en het anticiperen op nieuwe risico’s. Zo ben je als werkstudent bijvoorbeeld betrokken bij onderzoeken van vermeende fraude en corruptie, e-discovery, cybercrime, data analytics, compliance en fraud risk management. Voor ons kantoor te Amsterdam zijn wij op zoek naar een werkstudent die ons team komt versterken.

Forensic Technology bij Deloitte

Ons team maakt onderdeel uit van Forensic team binnen Financial Advisory Services (FAS). Binnen FAS werken ongeveer 300 medewerkers. FAS is actief op het gebied van M&A , Real Estate & Partnership , Benefits & Pension Advisory en Forensic & Financial Crime .

Binnen het Forensic Technology team onderscheiden we digital forensics, data analytics en e-discovery als voornaamste dienstverlening. Binnen het team maak je deel uit van een sterk wereldwijd netwerk van Forensic Technology professionals die gezamenlijk zorgen dat onze cliënten de meest up-to-date IT Forensics ondersteuning krijgen.

Lijkt het jou leuk om als werkstudent een wezenlijke rol te spelen binnen Forensic Technology? Lees dan snel verder en ontdek welke taken daarbij horen en wat het profiel is waarnaar wij op zoek zijn.</p

Jouw profiel als werkstudent binnen Forensic Technology


Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken wij graag kennis met jou!

  • Je bent derdejaars Bachelor- of Masterstudent. Studierichting IT, te denken valt technische informatica, informatica, computer science, of een andere universitaire studie en je hebt een sterke affiniteit met IT;
  • Je vindt het leuk om te programmeren en hebt kennis van (één) van de volgende talen: Ruby, Python, PowerShell, SQL;
  • Ervaring in het beheren van IT omgevingen is een pré;
  • Eigenschappen als integer, accuraat, zelfstandig, stressbestendig en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven;
  • Je hebt een assertieve houding, bent proactief en hebt het vermogen om je flexibel op te stellen;
  • Je hebt analytisch inzicht, bent resultaat gericht en hebt een sterk oog voor detail;
  • Je bent voor een periode van minimaal een half jaar, voor tenminste 2 dagen per week beschikbaar;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • </ul

Werkzaamheden binnen Forensic Technology


Als werkstudent start je zo snel mogelijk op projecten, werk je aan procesverbeteringen of generieke infrastructuur beheertaken, waarbij je ervaren collega’s ondersteund en er volop ruimte is voor jouw eigen inbreng. Op deze manier word je betrokken bij verschillende werkzaamheden en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Naast het ontwikkelen van inhoudelijke kennis is er alle ruimte om te ontdekken waar je interesses liggen. Ook kan het zijn dat je op basis van aangeleverde informatie processen in kaart brengt en betrokken wordt bij optimaliseren van deze processen. Denk jij dat je je staande kan houden in deze dynamiek en heb je een verregaande interesse in het werken als een consultant? Bekijk dan snel het profiel waar wij naar opzoek zijn!</p

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Filique Roosendaal op telefoonnummer +31882882833.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages