Werkstudent Operational Risk & Transformation

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Een functie als werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om tijdens je studententijd een beeld te krijgen van de werkzaamheden als consultant bij Deloitte in het Operational Risk & Transformation (ORT) team. Als werkstudent zijn jouw werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Deloitte biedt jou een stimulerende en dynamische werkomgeving, waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière.

Wat ga jij doen?

In jouw rol als werkstudent binnen onze Risk Advisory-praktijk ondersteun je vanaf dag één het ORT team met het ontwikkelen van de Deloitte business. Denk daarbij aan het meewerken aan sales proposals, het (mee)schrijven aan relevante artikelen en het helpen organiseren van recruitment-activiteiten.

  Naast de werkzaamheden voor het ORT team, heb je de mogelijkheid een deel van de tijd mee te werken in het adviseren van de grootste organisaties van Nederland. Dit zijn opdrachten die een enorme impact hebben op de bedrijfsvoering van multinationals, financiële instellingen, een grote private instelling of een publieke organisatie. Je bent onderdeel van een jong en ambitieus team die onze klanten helpt in het omgaan met zeer diverse operationeel risicomanagement uitdagingen.

Het team

Om organisatiedoelstellingen te realiseren besteden klanten veel aandacht aan operationeel risicomanagement. Onze klanten hebben een groeiende behoefte om beter ondersteund te worden in het beheersen van zowel de interne als externe risico’s die zij op dagelijkse basis tegenkomen. Daarnaast zien wij een groeiende vraag vanuit organisaties om hen te helpen bij grote, complexe transformaties en verandertrajecten. Het Operationeel Risk & Transformatie (ORT) team speelt hierop in, waarbij we organisaties adviseren over complexe vraagstukken in een dynamische en uitdagende omgeving op één of meerdere van de volgende aandachtsgebieden:
 

 • Risicomanagement : Wij adviseren onze klanten over risico strategie, risk appetite, inrichting van risk management functie. Daarnaast helpen wij onze klanten bij de optimalisatie en beheersing van financiële, risicomanagement en operationele processen, integraal operationeel risicomanagement en control optimalisatie.
 • (IT) Project/Programma Management & Review : Wij richten ons op de efficiënte en effectieve uitvoering van programma- en projectbeheersing. Hierbij zorgen wij voor manieren om (IT) systemen en processen beter te laten aansluiten bij de business vraagstukken Daarnaast analyseren wij de huidige status en voortgang van grote (IT) projecten/programma’s en doen aanbevelingen voor een succesvolle realisatie van de project/programmadoelstelling(en).
 • IT Risicomanagement : Wij adviseren onze klanten op het gebied van risicobeheersing bij het ontwikkelen, aanschaffen en beheren van IT systemen en het inrichten van de IT functie. Hierbij werken wij nauw samen met de klant om op een zo effectief en efficiënt mogelijk wijze ‘in control’ te blijven en daarmee de risico’s voor de business afdoende af te dekken.
 • Extended Enterprise Risicomanagement: Wij adviseren klanten in het anticiperen op en beheren van (zowel IT als operationele) risico’s geassocieerd met derde partijen over de gehele breedte van de organisatie, onder andere op de onderwerpen processen, technologie en governance. Wij bieden advies- en compliance services om ervoor te zorgen dat de contractpartners zich houden aan de contractuele afspraken, evenals het optimaliseren van de waarde die door de derde partij wordt geleverd.

Binnen het ORT team hangt een energieke sfeer die vormgegeven wordt door een diverse groep aan jonge ambitieuze adviseurs met verschillende (studie)achtergronden. Dit zorgt voor een open cultuur, waarbij de lijnen kort zijn en iedereen van elkaar kan leren. Daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden jou de mogelijkheid om trainingen te volgen, kennis te delen met collega’s en je vaardigheden te blijven verbeteren. Samen met jou hopen wij de snelle groei van onze afdeling door te zetten en alle kansen in de markt te benutten.

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Je zit in de afrondende fase van jouw bachelor-opleiding of bent bezig met een pre-master of master in een van de volgende domeinen: Bedrijfskunde, (Bedrijfs)Economie, Business & IT, of Informatiekunde.
 • Je bent minimaal 3 werkdagen per week beschikbaar, voor minimaal een half jaar.
 • Tijdens jouw studie heb je door nevenactiviteiten kennis, ervaring en/of interesse opgedaan op het gebied van risicomanagement en je hebt actief deelgenomen aan een studenten- en/of studievereniging, bestuur, commissie of sportvereniging.
 • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en communicatieve vaardigheden en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je beschikt over een proactieve en klantvriendelijke instelling en je stelt alles in staat om je werk in hoge kwaliteit af te leveren.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in spraak als geschrift.
 • Tot slot heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan binnen Deloitte.

Waarom Deloitte?
Bij Deloitte zoek je oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten en tegelijkertijd werk je aan je professionele ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen met wie je samen de voortgang van jouw ontwikkeling stuurt. Verder zorgen wij voor relevante trainingen, waarmee wij onze medewerkers voorzien van de meest actuele kennis en technieken. Op deze manier willen wij jou maximaal stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Andere redenen om voor Deloitte te kiezen:
 

 • Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, in multidisciplinaire en internationale teams;
 • We zijn een laagdrempelige organisatie en hebben een informeel team (ook buiten werktijd);
 • We bieden een open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Naast het praktisch bezig zijn en leerzame ervaringen opdoen, ontvang je een mooie vergoeding voor je werkzaamheden;
 • Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Als werkstudent krijg je alle vrijheid en ondersteuning voor een steile leercurve en acceleratie in je ontwikkeling. Daarnaast helpen we je waar mogelijk, bieden we een gebalanceerd trainingsprogramma en een coach.
Risk Advisory

Binnen Risk Advisory werken ongeveer 700 professionals in zes verschillende service area’s;

 • Strategic & Reputation;
 • Regulatory Risk;
 • Cyber Risk;
 • Financial Risk;
 • Operational Risk;
 • Managed Risk

Binnen deze zes service area’s werken o.a. Data Analisten, IT Auditors, Internal Auditors, Risk Consultants en Security & Technology specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam en in veel gevallen zal je ook werkzaam zijn op locatie bij cliënten in binnen- en buitenland.

Je carrière pad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting, Risk Advisory en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon en een uitstekende pensioenregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd opleidingsprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

×
A.T. Kearney ACE Company AT Osborne Accenture Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Altuïtion Anderson MacGyver Annalise Arlande Arthur D. Little Atos Consulting B&A BCG Platinion BDO BMC Bain & Company Baker Tilly Bakkenist BearingPoint Berenschot Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint Boer & Croon Management Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies Bvolve COMATCH Capgemini Invent Centric Cmotions Conclusion Count & Cooper De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys EY-Parthenon EY Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting FTE Groep FTE Improvery Finavista Finext First Consulting Front Consulting G&C Group GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hermes | Partners Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H INNOPAY ITDS Business Consultants Improven InContext Intermedius Itility KPMG KPN ICT Consulting KWINK groep Kirkman Company Korn Ferry KplusV Kruger Kurtosis Leeuwendaal M&I/Partners M3 Consultancy METRI MLC MSR Consulting Group Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer Merkle Methis Consulting Mitopics Mobilee Monitor Deloitte Morgens Möbius NewForesight Node1 Oliver Wyman Ooa OrangeX Ordina Organize Agile PA Consulting Group PBLQ PNO Consultants People Change ProExc Projective Protiviti Proven Partners PwC Quantics Quint Wellington Redwood Quintop RGP Raad van Toekomst ResidentieProfs RevelX Rijnconsult Roland Berger SOLVE Consulting Salvéos Schuberg Philis Schuttelaar & Partners SeederDeBoer SiRM Sia Partners Siderian Significant Simon-Kucher & Partners Solid Professionals SparkOptimus Strategy Development Partners Strategy& Summiteers Supply Value Symbol Synechron TEN HAVE Change Management TWST The Next Organization The Next View Towers Watson Trevian Turner TwynstraGudde UMS Group UPD UniPartners VODW Vanberkel Professionals Varrlyn Vintura Voogt Pijl & Partners WIN Willis Towers Watson YGroup YNNO Yellowtail Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup buro C5 flowresulting innergo p2
×
×
×