Werkstudent Governance, Risk & Compliance

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Starten als Werkstudent bij Deloitte Governance, Risk & Compliance

Een functie als Werkstudent biedt jou de uitgelezen kans om al tijdens je studententijd een kijkje te nemen in de werkzaamheden van een consultant. Als Werkstudent binnen het Governance, Risk & Compliance team maak je deel uit van de talentpool en kun je meewerken op verschillende opdrachten voor en bij de klant. Naast meedraaien op projecten voor een brede groep nationale en internationale instellingen, bereid je offertes voor en kun je meewerken aan analyses voor onderzoek en artikelen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, wij waarderen het als je actief meedenkt! Als Werkstudent zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Hiervoor biedt Deloitte je een stimulerende omgeving waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van je collega’s. Op deze manier kan je individueel groeien en naast je studie alvast een basis leggen voor een succesvolle carrière!

Deloitte Governance, Risk & Compliance (GRC)

Om organisatiedoelstellingen te realiseren besteden organisaties veel aandacht aan Governance, Risicomanagement en Compliance. Organisaties hebben een groeiende behoefte om beter ondersteund te worden in het beheersen van zowel de interne als externe risico’s die zij op dagelijkse basis tegenkomen. Als team adviseren wij zowel financiële als niet-financiële instellingen over complexe vraagstukken op het gebied van:

Governance: Wij adviseren over de governance structuren binnen de desbetreffende organisatie(s). Denk hierbij aan de rollen & verantwoordelijkheden, het (her)schrijven van policies, de inrichting en samenstelling van de three lines of defense en het functioneren van de gehele organisatiestructuur.

Risk: Wij adviseren organisaties over risico strategie, risk appetite, optimalisatie en beheersing van Finance & Risk processen, integraal operationeel risico management, control optimalisatie en enterprise risk management.

Compliance: Wij adviseren instellingen over Klantintegriteit, Customer Due Diligence, Wwft, Sanctiewetgeving, UK Bribery Act, FCPA en andere gerelateerde nationale en internationale wet- en regelgeving. Alsmede voorstaande vertalen naar processen binnen de desbetreffende organisaties.

Rondom deze onderwerpen adviseren wij onze klanten, interpreteren we wat deze onderwerpen voor effect hebben op de organisatie en/of vertalen we het naar concrete processen die wij bij onze klanten implementeren. Binnen het GRC team hangt een energieke sfeer die vormgegeven wordt door jonge ambitieuze adviseurs met verschillende studieachtergronden. Dit zorgt voor een open cultuur, waarbij de lijnen kort zijn en iedereen van elkaar kan leren.

Werkzaamheden binnen Governance, Risk & Compliance

Als Werkstudent start je zo snel mogelijk op projecten, waarbij je ervaren collega’s ondersteund en er veel ruimte is voor jouw eigen inbreng. Op deze manier word je betrokken bij verschillende werkzaamheden en krijg je meteen verantwoordelijkheid. Naast het ontwikkelen van inhoudelijke kennis en algemene vaardigheden krijg je de kans om te ontdekken waar je interesses liggen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijke vlak. Zo kan jouw eerste opdracht bestaan uit het voorbereiden van presentaties, interviews afnemen bij klanten, het uitvoeren van een analyse dan wel het opstellen van een organisatie blauwdruk of de vastlegging in een rapportage. Ook kan het zijn dat je op basis van aangeleverde informatie processen in kaart brengt en betrokken wordt bij offertetrajecten.

Er is volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te delen met collega’s en je skills te blijven verbeteren. Samen met jou hopen wij de snelle groei van onze afdeling door te zetten en alle kansen in de markt te benutten.

Denk jij dat jij je staande kan houden in deze dynamiek en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort kan dragen? Bekijk dan snel het profiel waar wij naar op zoek zijn!

Starten als Werkstudent bij Deloitte Governance, Risk & Compliance

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken wij graag kennis met jou!

  • Je hebt een (bijna) afgeronde universitaire studie: Economie, Finance, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Criminologie, (Financieel) Strafrecht, Ondernemingsrecht of een rechtenstudie die raakvlakken heeft met Governance, Risicomanagement en/of Compliance;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen;
  • Je bent een ambitieuze teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt analytisch inzicht, bent resultaat gericht en hebt een sterk oog voor detail;
  • Nevenactiviteiten of een relevante bijbaan tijdens je studie is een pre.

Samen verantwoordelijk voor jouw carrière!

Durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learning-programma, een competentiemodel op maat en continue feedback. Tevens wordt het aangemoedigd om extern een opleiding te volgen.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een CV screening, een online assessment, drie gesprekken en een case. Kijk ook eens op www.werkenbijdeloitte.nl .

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Elise Guit op telefoonnummer +31613886718

Deloitte. De beste start van je carrière!

Starten als Werkstudent bij Deloitte Governance, Risk & Compliance

Binnen Deloitte Governance, Risk & Compliance heerst een informele sfeer. Het is een jong, ambitieus en hoogopgeleid team, waarin iedereen zijn eigen carrière maakt. Stel veel vragen, durf verantwoordelijkheid te nemen en laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend. We zorgen voor een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

De sollicitatieprocedure bestaat uit: CV screening, een online assessment en 3 gespreksrondes. Gedurende de 2e ronde zal er ook een case opdracht behandeld worden.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Elise Guit op telefoonnummer 088-2888780.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages