Werkstudent Business Intelligence

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met een sterke affiniteit voor Business Intelligence. Kom ons team versterken in de rol van werkstudent!  De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring, maar dit is niet verplicht; wij zijn bereid om te investeren in jou! 

Verder heb je:

  • Je zit in de masterfase van jouw opleiding op het gebied van BIM, Business Analytics, (Technische) Bedrijfskunde OF een WO opleiding op het gebied van Fiscaal Recht/Economie en affiniteit met IT;
  • 0 - 2 jaar ervaring in een soortgelijke BI-rol;
  • Sterke affiniteit met Business Intelligence;
  • Interesse in werken op het snijvlak van technologie en business;
  • Je bent bereid om meer te leren over dashboarding, data management en UI/UX;
  • Je bent niet bang voor (interne) klanten en om het verhaal achter de data te vertellen.

Waarom dit profiel?

Wij zijn een startup-achtig team binnen een grote corporate omgeving met de ambitie om een verandering te brengen in de manier van werken binnen de tax afdeling. De visie van ons is om de tax afdeling volledig te automatiseren, waardoor onze klanten zich volledig kunnen focussen op hun core-business. Om deze visie te kunnen realiseren, zijn wij verantwoordelijk voor het implementeren van de benodigde tools. Momenteel zijn we bezig met het bouwen van een web-based platform dat in staat is om data te transformeren, valideren en visualiseren. Omdat wij grote hoeveelheden data verwerken, verdelen we onze opslag en berekeningen over meerdere servers. Hierdoor zijn we in staat om zelfs aan de grootste bedrijven diensten te leveren.

Wat betekent dit voor jou?

Ten eerste is dit de unieke kans voor jou om de wereld van tax beter te begrijpen. Ten tweede ga je onderdeel uitmaken van Deloitte. Met ongeveer 5500 werknemers in Nederland en 200.000 wereldwijd, delen we onze visie: “Become the undisputed leader of professional services”.   Om dit te bereiken is er een learning programma opgesteld. Binnen dit programma is er veel ruimte om je eigen cursussen en specialisaties samen te stellen. Het salaris is marktconform en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo kan je in aanmerking komen voor een lease-auto of cash-option, top-notch hardware (iPhone en laptop) en een elektrische fiets. Daarnaast krijg je korting op sport/fitness lidmaatschappen, korting op een zorgverzekering, gratis fruit en lekkere koffie. Tot slot kom je te werken in het meest groene kantoor ter wereld.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Voldoe je aan het profiel en ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel! Voor vragen over de inhoud van de functie kun je een e-mail sturen met jouw vragen en contactgegevens aan Roderick Lucas (RLucas@deloitte.nl) . Natuurlijk behoort een vrijblijvend kopje koffie in ons eco-vriendelijke kantoor in Amsterdam ook tot de mogelijkheden.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

Stages