Werkstudent International Payroll

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw functie als Werkstudent International Payroll bij International Employment Tax Services

Als werkstudent International Payroll binnen de afdeling IETS van Global Employer Services maak je onderdeel uit van een team van toegewijde en professionele payroll consultants die zich richt op het gehele payroll proces van diverse bedrijven in de markt. De International Employment Tax Services-praktijk bestaat uit ongeveer 25 personen, verdeeld over de Deloitte kantoren in Rotterdam en Amsterdam. De IETS-praktijk is gespecialiseerd in salarisadministraties voor “bijzondere” werknemers zoals expats en bestuurders.

Als werkstudent Payroll ben je verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage door het verzorgen van de payrolls en payroll advies aan onze internationale klanten.

Kortom: een leuke bijbaan naast je studie.

Jouw profiel als Werkstudent International Payroll

Voldoe jij aan de volgende voorwaarden? Dan maken we graag kennis met jou!

  • Je volgt een HBO/WO Bachelor of Master studie; 
  • Klantgericht, communicatief vaardig en gedisciplineerd zijn je op het lijf geschreven;
  • Je hebt affiniteit met ICT systemen en bent handig met Excel;
  • Je hebt een bijzondere passie voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en dat is terug te zien in je studiekeuze, stage en eventuele werkervaring;
  • Je bent gedreven, ambitieus, laat de uitdaging niet los tot er een oplossing is, en toont betrokkenheid bij het tot stand komen van de oplossing in de praktijk;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit is Deloitte

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory. Onze belastingadviseurs horen, volgens recente (inter)nationale onderzoeken, tot de beste van de wereld. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages