Scriptiestage HBO/WO - Financial Advisory Services (FAS) Data & Technology

Bedrijf
EY
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Deze stage is niet meer vacant
De ‘agenda van de CFO’ is complexer geworden en de (externe) ontwikkelingen gaan steeds sneller. Data & Technology is daarbij een belangrijk topic. De adviseurs van FAAS Data & Technology werken aan projecten waardoor de CFO meer inzicht verkrijgt, efficiënter kan werken en de algehele kwaliteit verbeterd. Hierbij wordt er steeds meer gebruik gemaakt van data analytics en robotic process automation. Wij zijn op zoek naar scriptiestagiaires die kunnen helpen bij het uitbouwen van onze dienstverlening. Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!
 
Jouw uitdaging
Tijdens een afstudeerstage bij Financial Accounting & Advisory Services (FAAS) – Data & Technology verricht je zelfstandig onderzoek vanuit ons kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Zwolle. Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld. EY zal jou een begeleider en mentor toewijzen die je ondersteunen bij het formuleren van de probleemstelling bij de start van je scriptie, maar zeker ook (academische) begeleiding geven gedurende je stage. Daarnaast helpt hij/zij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je, indien gewenst, een aantal dagen kunt meelopen in de praktijk. Een afstudeerstage bij EY FAAS biedt jou de gelegenheid om tijdens het afstuderen een waardevolle en relevante ervaring op te doen.
 
Jouw verantwoordelijkheden
Als scriptiestagiair is het jouw verantwoordelijkheid om zelfstandig onderzoek uit te voeren voor de afdeling FAAS – Data & Technology. Je bent zelfstartend en proactief en weet de juiste mensen binnen de organisatie te vinden die jou verder kunnen helpen bij het optimaliseren van je onderzoek. Je maakt makkelijk contact en bent, indien nodig, bereid advisors te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden.
Wij helpen je uiteraard bij het bepalen van een passend scriptieonderwerp, maar waarderen het ten zeerste als je zelf met een voorstel komt.

Dit ben jij
Word jij enthousiast van bovenstaande en herken je je in onderstaande punten? Solliciteer dan snel:
  • Je zit in de laatste fase van een HBO of WO studie Accountancy of Bedrijfskunde met een sterke focus op IT. Daarnaast zijn ook andere kwantitatieve achtergronden zoals Business Analytics, Informatiemanagement of Econometrie mogelijk;
  • Je hebt een proactieve en flexibele instelling en je bent niet bang om op mensen af te stappen om dingen gedaan te krijgen;
  • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;
  • Je bent geïnteresseerd in onderwerpen als proces analyses, statistische analyses, data mining, data visualisatie, process mining, business intelligence;
  • Het is een pre als je bereid bent om na een positieve stageperiode bij EY te starten als adviseur. 
Jouw carrieremogelijkheden bij EY
Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
  • Een uitdagende en enerverende stage in een snel veranderende innovatieve sector;
  • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
  • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
  • Begeleiding tijdens jouw scriptie van en EY collega. 
Belangstelling?
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Florine van den Assem, Recruiter, via florine.van.den.assem@nl.ey.com  of 06-55442561. Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.
 
Make your mark. Apply now.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: EY

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages