Werkstudent Real Estate & Partnerships: Transactions

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw werkveld binnen Real Estate & Partnerships

Deloitte Real Estate & Partnerships is een team van 60 medewerkers actief op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling, real estate finance [en transacties], portfolio advisering, locatiestrategie en partnerships & ecosystemen. Deloitte Real Estate & Partnerships werkt voor een brede groep opdrachtgevers in zowel de publieke als private hoek; (institutionele) beleggers, financiële instellingen, pensioenfondsen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporates, overheden, woningcorporaties, en zorginstellingen.

Samen met M&A en Pension Advisory is Deloitte Real Estate & Partnerships onderdeel van Deloitte Financial Advisory Services ( FAS ). Binnen FAS werken ongeveer 225 medewerkers. FAS is actief op het gebied van complexe financiële transacties, Mergers and Acquisitions (M&A), waaronder Corporate Finance en due diligence, Real Estate en pensioenen. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook Financial Modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Jouw functie als werkstudent Transactions

Passie voor en ervaring met financiële en vastgoedvraagstukken, ben je sterk resultaat gedreven en wil je werkervaring opdoen in een dynamische omgeving? Dit kun je helemaal kwijt bij Deloitte Real Estate, één van de grootste adviesorganisatie en meest gewaardeerde adviseurs op het gebied van vastgoed .

Als werkstudent Transactions adviseer je vastgoedeigenaren in brede zin over vastgoedfinancieringen en complexe vastgoedtransacties. Je kijkt naar de financiële consequenties van vastgoedbeslissingen, het ophalen van projectfinancieringen en je stelt business cases op voor grote investeringsprojecten als bijvoorbeeld een zeehavenontwikkeling. Je begeleidt de verkoop van ontwikkellocaties en vastgoedportefeuilles, waarbij waarde creatie en optimalisatie van de verkoopopbrengst de uitgangspunten zijn. Naast deze werkzaamheden adviseer je publieke en private organisaties over de complexe waardering van vastgoedobjecten en –portefeuilles. Je ondersteunt financiële instellingen bij de waardering van het onderpand van hun financieringen, waaronder ontwikkelprojecten van projectontwikkelaars. Tevens werk je in een multidisciplinair team mee aan integriteitsvraagstukken rondom vastgoedtransacties.

Als werkstudent in het Real Estate & Partnerships team zullen je werkzaamheden gevarieerd zijn en tijdens het sollicitatieproces zal samen met jou bekeken worden op welk gebied we je het beste kunnen inzetten. Zo kun je mee werken bij onder andere verkoop- en financieringsmemoranda, financiële analyses en modellen, offertes en klantenpresentaties. Bovendien bereid je adviezen voor, analyseer je marktgegevens en werk je voor en met een brede groep klanten. Binnen elk project variëren je taken en verantwoordelijkheden, wat het werk afwisselend maakt.

Jouw profiel als werkstudent Transactions

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Master student (Real Estate) Finance, Economie, Bedrijfskunde met duidelijk aantoonbare affiniteit met vastgoedvraagstukken of een andere financiële WO studie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een gedreven en proactieve teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten ontplooit bij de universiteit, studie-, studenten-, of sportvereniging;
  • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, met oog voor kwaliteit;
  • Goede  communicatieve eigenschappen, sensitief en een scherp waarnemingsvermogen;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfkritisch, staat open om te leren;
  • Sterk conceptueel denkniveau, in staat dit te vertalen naar concrete oplossingen;
  • Ambitieus, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk.

Deloitte

Binnen Deloitte werk je samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s in vaak multidisciplinaire teams. In de open, informele, maar professionele bedrijfscultuur is veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. De lijnen zijn kort, waarbij ook jij in de discussie wordt betrokken. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma , een competentiemodel op maat en continue feedback. Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Filique Roosendaal op telefoonnummer +31882882833.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages