Stage Corporate Communicatie

Considerati

Stage informatie

Bedrijf: Considerati

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Deze stage is niet meer vacant

De public affairs praktijk van Considerati groeit snel. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die het public affairs team per direct voor 5 tot 6 maanden komen versterken.

Over Considerati

Considerati is het enige adviesbureau dat volledig gespecialiseerd is in public affairs en juridisch advies voor digitale technologie, nieuwe media en internet. Wij versterken organisaties met onze unieke combinatie van kennis en expertise van het digitale domein, inzicht in politieke en maatschappelijk besluitvorming en toegang tot een groot netwerk van belanghebbenden en beslissers. Wij denken op een praktische manier mee met onze cliënten, adviseren in vraagstukken waar de regels vaak nog in ontwikkeling zijn en zorgen ervoor dat onze cliënten maximaal kunnen presteren.

Considerati bestaat uit een team van ervaren public affairs en juridische experts die affiniteit met technologie hebben.

Functieomschrijving

Als stagiair corporate communicatie ondersteun je het public affairs team en ben je bij een breed scala aan projecten betrokken. De public affairs praktijk van Considerati ondersteunt grote nationale en internationale bedrijven bij het ontwikkelen en in de praktijk brengen van hun public affairs en corporate communicatie strategie. Als stagiair monitor je de laatste ontwikkelingen in de media, breng je relevante issues in kaart en voer je stakholderanalyses uit. Je stelt communicatieplannen, persberichten en rapportages op voor cliënten. Verder heb je ook direct klantcontact. Hierin word je begeleid door onze ervaren consultants. Daarnaast ondersteun je consultants bij de praktische uitvoering van projecten, het uitsturen van persberichten tot het beantwoorden van persvragen. Je werkt onder begeleiding van consultants maar hebt een sterke eigen verantwoordelijkheid, waarbij initiatief wordt beloond.

Wat vragen we?

  • Je volgt een relevante universitaire opleiding, waarbij je kennis hebt van corporate communicatie en reputatie management.
  • Je hebt interesse in en kennis van journalistiek en media.
  • Je hebt sterke interesse in de ontwikkelingen in het digitale domein en volgt maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.
  • Je kunt je snel in nieuwe ontwikkelingen verdiepen en bent in staat verschillende taken tegelijk zorgvuldig uit te voeren.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels.
  • Je bent proactief en initiatiefrijk en kunt zowel in een team als zelfstandig functioneren.
  • Je bent enthousiast en wilt graag leren.

Interesse?

Mail je cv met korte motivatie en beschikbaarheid naar Robin Ruebsteck, Ruebsteck@considerati.com. Meer informatie over Considerati vind je op www.considerati.com.

Considerati biedt een marktconforme stagevergoeding, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de stage. Eventuele reiskosten worden vergoed. Considerati is gevestigd aan De Boelelaan 7 in Amsterdam op loopafstand van station Amsterdam RAI.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Considerati

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages

Stages