Werkstudent Real Estate & Partnerships: Area Development

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw werkveld binnen Real Estate & Partnerships

Deloitte Real Estate & Partnerships is een team 60 medewerkers actief op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling, real estate finance en transacties, portfolio advisering, locatiestrategie en partnerships & ecosystemen. Deloitte Real Estate & Partnerships werkt voor een brede groep opdrachtgevers in zowel de publieke als private hoek; (institutionele) beleggers, financiële instellingen, pensioenfondsen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporates, overheden, woningcorporaties, en zorginstellingen.

Samen met M&A en Pension Advisory is Deloitte Real Estate & Partnerships onderdeel van Deloitte Financial Advisory Services ( FAS ). Binnen FAS werken ongeveer 225 medewerkers. FAS is actief op het gebied van complexe financiële transacties, Mergers and Acquisitions (M&A), waaronder Corporate Finance en due diligence, Real Estate en Pensioenen. De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote nieuwbouwprojecten. Maar ook Financial Modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Jouw functie als Werkstudent Area Development

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze masterstudent in een Finance of vastgoedstudie die affiniteit heeft met financiële werkzaamheden.

Jouw focus als financieel werkstudent zal voor een belangrijk deel liggen op het maken van financiële analyses, het uitwerken van business cases en advisering over grond- & vastgoedexploitaties. Financiële affiniteit en skills zijn daarom belangrijke basisvoorwaarden. Dit betekent niet dat je werk alleen maar financieel zal zijn. Van een consultant worden ook andere adviesvaardigheden verwacht, zoals analyseren, rapporteren, presenteren en communiceren.

Jouw profiel als Financieel Werkstudent Area Development

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoet aan onderstaand profiel, maken we graag kennis met jou!

  • Masterstudent (Bedrijfs) Economie, (Real Estate) Finance, Bouwkunde, (Technische) Bedrijfs- of bestuurskunde (met vastgoed affiniteit);
  • Indien je een andere studie volgt is het  een voorwaarde dat je aantoonbare affiniteit met vastgoed en gebiedsontwikkeling hebt en beschikt over aantoonbare financiële kennis en skills;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift;
  • Een gedreven en proactieve teamspeler, die naast zijn/haar studie nevenactiviteiten heeft ontplooid bij de universiteit, studie-, studenten-, of sportvereniging;
  • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, met oog voor kwaliteit;
  • Goede communicatieve eigenschappen, sensitief en een scherp waarnemingsvermogen;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfkritisch, staat open om te leren;
  • Sterk conceptueel denkniveau, in staat dit te vertalen naar concrete oplossingen;
  • Ambitieus, zelfstandig, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk.

Deloitte

Binnen Deloitte werk je samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s in vaak multidisciplinaire teams. In de open, informele, maar professionele bedrijfscultuur is veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. De lijnen zijn kort, waarbij ook jij in de discussie wordt betrokken. Stel veel vragen, denk mee met de business en buiten de gebruikelijke kaders. Durf verantwoordelijkheid te nemen, laat zien wat je in je hebt. Een snelle doorgroei is voor toptalent vanzelfsprekend. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een gebalanceerd learningprogramma , een competentiemodel op maat en continue feedback. Daarnaast bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een laptop.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Filique Roosendaal op telefoonnummer +31882882833.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages