Scriptiestage Business Intelligence & Analytics

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw opdracht

Ben je geïnteresseerd in het omzetten van data naar informatie en alles wat hier bij komt kijken? Om onze dienstverlening aan toonaangevende multinationale bedrijven te verbeteren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe inzichten die kunnen leiden tot een winstverhoging bij onze klanten.

Wil jij met ons meedenken, dan is dit je kans!

Jouw profiel

Heb jij interesse om vanuit een stage een bijdrage te leveren aan Deloitte Consulting? Dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Momenteel bezig met het laatste jaar van je universitaire studie. Relevante studies kunnen zijn Business & ICT, Business Analytics, Informatiekunde, Werktuigbouwkunde, Natuurkunde, Technische Bedrijfskunde en Econometrie (of aanverwante opleidingen);
  • Je bent analytisch sterk, hebt goede research en presentatie vaardigheden en kunt denken op een (hoog) abstractie niveau;
  • Je hebt een bijzondere interesse in Informatie Technologie en dat is terug te zien in je studiekeuze, je stage, scriptie onderwerpen en eventuele werkervaring;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en om eventueel later aan de slag te gaan als consultant;

Jouw werkveld

Het team van Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van een business-, informatie-, maar ook technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, Internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in.

Onderdeel van Technology is de Business Intelligence & Analytics practice. Hier leveren we dienstverlening in advies, strategie en implementatie op het gebied van performance management, business intelligence en andere geavanceerde analytische toepassingen. Daarbij focussen we ons primair op de toegevoegde waarde voor de business, ondersteund maar niet geremd door technologie en innovatie, zodat we alledaagse informatie omzetten naar “actionable insights”.

Alle opdrachten worden gekenmerkt door een combinatie van (kwantitatieve) analyse, presentatie- en project management vaardigheden.

Jouw carrierepad

Zoals je van een grote zakelijke dienstverlener mag verwachten ontvang je bij ons een goede stagevergoeding, een laptop, professionele begeleiding in een stimulerende en ambitieuze werkomgeving. Wij bieden jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten. 

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lianne Hermans op telefoonnummer +31 61 046 2161.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages