Stage customer excellence

Bedrijf
Locatie
Baarn
Opleidingsniveau
WO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Sectoren

Passen wij bij elkaar?

Wij staan altijd open voor masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer? Dan passen we wellicht goed bij elkaar.

Wat wij zoeken

Met ingang van maart 2018 zijn wij op zoek naar een Masterstudent voor een afstudeerstage van minimaal 3 dagen per week gedurende c.a. 6 maanden bij de Customer Excellence Practice. Gaat jouw hart sneller kloppen van vraagstukken rondom de klantbeleving? Behoor jij tot de top van je lichting en wil je bijdragen aan de inhoudelijke ontwikkeling van onze Customer Excellence (CX) propositie? Heb je een flinke dosis zelfstandigheid, initiatief en creativiteit te bieden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Om onze klanten optimaal te bedienen werken wij binnen de Customer Excellence practice continue aan onze ontwikkeling op zowel inhoudelijk als commercieel vlak. Hierbij richten we ons op allerlei vraagstukken die te maken hebben met Customer Experience. Samen met een ervaren consultant ga je werken aan de doorontwikkeling van ons Customer Experience framework. Dit framework laat zien op welke thema’s organisaties zich moeten ontwikkelen om te excelleren in klantbeleving. Door jouw wetenschappelijk onderzoek te verbinden met een voor de practice relevant vraagstuk draag je bij aan onze dienstverlening.

Wat wij jou bieden

Een inspirerende en uitdagende omgeving, een gezellig club collega’s en een passende stagevergoeding. Door mee te draaien in de practice leer je on-the-job over projecten, CX-thema’s en het consultancy vak.

Heb je interesse?

Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Ivar Davids via recruitment@kirkmancompany.com

Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Kirkman Company

Locatie: Baarn

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages