Werkstudent Operations Strategy

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Werkstudent Operations Strategy

Wil jij ontdekken hoe het is om te werken binnen het Operational Excellence team van Deloitte Consulting? Solliciteer dan nu naar de functie Werkstudent Operational Excellence!

Vanaf dag één zal je actief betrokken worden bij de dagelijkse werkzaamheden van onze consultants, die zich bezighouden met het begeleiden van grootschalige transformaties en proces verbetertrajecten, waarbij nieuwe technieken als Smart Industry , Artificial Intelligence, Robotics Process & Cognitive Automation worden ingezet. Vanaf het begin zal je bijvoorbeeld meeschrijven aan artikelen en presentaties voor klanten opstellen, of je kan direct al meewerken in projecten voor toonaangevende organisaties in verschillende markten variërend van Manufacturing, Financial Services, Consumer Business tot de Overheid. Je activiteiten zullen zich richten op dataverzameling, analyses en meewerken aan deliverables voor de klant.

Als werkstudent laat je graag zien dat je toegevoegde waarde levert aan het juiste eindproduct voor de klant. Je vindt het interessant om in de dynamische omgeving van Operations te werken en mee te helpen vorm te geven aan verandering bij onze klanten.

Binnen ons team krijg je een vaste mentor die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Zo helpen we jou jezelf te ontwikkelen naast je studie. Een bijbaan als Werkstudent bij Operational Excellence is niet alleen een mooie manier om de theorie in de praktijk te brengen en je eigen ontwikkeling een boost te geven, maar ook om te kijken of wij jouw toekomstige werkgever zijn.

Binnen Deloitte werken we vaak samen met collega’s van andere disciplines en buitenlandse kantoren. En waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent. Collega’s die graag samenwerken en elkaar scherp houden, samen kansen pakken en altijd zoeken naar de beste oplossingen. Werkstudentschap bij Deloitte biedt een unieke kans om het vak te leren.

Jouw profiel

Als jij geïnteresseerd bent in bovenstaande thema’s, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Je bevindt je in de laatste fase van een universitaire masterstudie;
 • Uitstekende academische resultaten en middelbare school (vwo) cijfers, waarbij je  exacte vakken bovengemiddeld hebt afgerond;
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om op basis van data analyse problemen op te lossen;
 • Je vindt het leuk om nieuwe oplossingen te bedenken voor complexe uitdagingen;
 • Je hebt interesse in het uitdenken en implementeren van verbeteringen in organisaties;
 • Je bent leergierig en daagt jezelf continu uit om een maximale impact te maken in je studie, werk en/of op de samenleving;
 • Jouw interesse in het vakgebied blijkt uit jouw studieachtergrond, stages en eventuele werkervaring;
 • Sterke Excel en PowerPoint vaardigheden zijn een pre; je kunt complexe analyses vertalen naar een duidelijke en sterke presentatie;
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en goed in staat om effectief te werken in wisselende, multidisciplinaire teams;
 • Extra curriculaire activiteiten naast je studie, zoals een actieve (bestuurs-)functie in een studentenvereniging of sport club;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift; kennis van een extra vreemde taal is een pre;
 • Beschikbaarheid van ten minste 3 maanden waarbij 4 dagen per week het minimum is.  Hierbij is het mogelijk dit in overleg voor periodes af te stemmen indien studie verplichtingen dit vragen.

Voldoe jij aan dit beeld? Solliciteer dan door via onderstaande link jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten van vwo tot en met master op te sturen! 

Deloitte Operations team

Je start als werkstudent Operations in het Operational Excellence team. Wij zijn dé sparringspartner voor COO’s van de meest toonaangevende organisaties. Onze consultants hebben diepgaande kennis van de operationele processen van onze klanten in de financiële, publieke en private sector en helpen hen met een breed aanbod aan diensten. Wij helpen klanten aan de hand van een geformuleerde strategie onder andere met het effectiever en efficiënter maken van de organisatie door middel van het (her)ontwerpen van processen, procesinnovatie, digitalisering en kostenreducties  We begeleiden onze klant van strategie tot aan implementatie met als doel de performance van een organisatie significant te verbeteren.

Om je een goed beeld te geven van de werkzaamheden binnen het team, lees je hieronder de ervaringen van drie van onze collega’s:

Cindy van Dalen (Werkstudent):  Inmiddels ben ik 7 maanden in dienst als werkstudent Operational Excellence voor twee dagen per week en heb ik geholpen bij verschillende projecten. In de eerste maanden als werkstudent ondersteunde ik vooral bij het voorbereiden en meewerken aan presentaties en deliverables vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Hierdoor heb ik geleerd hoe ik een verhaal goed kan overbrengen in een presentatie (storyboarding) en heb tegelijkertijd Deloitte leren kennen. Na enige tijd mocht ik ook meewerken aan projecten op klantlocatie, ik heb bijvoorbeeld geholpen bij een coachingstraject en workshops rondom innovatie bij een internationaal opererende scheepsbouwer. Bij dit project ondersteunde ik een manager en een consultant, waarbij ik vanaf het begin verantwoordelijkheid had voor een deel van het werk. Mijn rol hierbij was het voorbereiden en uitwerken van de workshopmaterialen en daarnaast het zelfstandig uitvoeren van analyses, zoals een competitor analysis. Bovendien was er veel ruimte voor eigen initiatief, waardoor ik mezelf nog meer kon uitdagen. Op deze manier heb ik consultancy in de praktijk kunnen ervaren, waarbij ik ook regelmatig kennis uit mijn studie kon toepassen in mijn werk.

Rob van Werven (Consultant):  Een hypotheek servicer heeft Deloitte gevraagd om een nulmeting van de huidige operationele performance en het opstellen van een verbeterplan om de operationele performance te verhogen. Met behulp van interviews, benchmark analyses en advanced process mining tools is het verbeterpotentieel in kaart gebracht en een implementatieplan opgesteld om de verbeteringen door te voeren. Na het opleveren van het rapport met verbetermaatregelen is Deloitte gevraagd om Operationeel Management te implementeren en processen te automatiseren met behulp van software robotics. Als consultant heb ik een zeer grote rol gehad in het houden van interviews, analyseren van de processen, het schrijven van het verbeterplan en het modeleren van de robot. Tot slot heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een volwaardig sparringpartner van de manager operations. De volgende stap is om samen met de CEO en manager operations na te denken over de lange termijn waarin de digitale transformatie met onderwerpen als blockchain centraal zal staan.  

Deloitte als werkgever

Deloitte biedt integrale diensten op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. Onze bedrijfscultuur is gebouwd op samenwerking, flexibiliteit en innovatie, om op het hoogste niveau te opereren en alle verwachtingen voorbij te streven. Wij bieden een unieke Talent Experience, die onze mensen in staat stelt om betekenisvol werk te doen en om persoonlijk te leren, groeien en te leiden in elke stap van hun carrière.

Wij maken een grote impact op de reputatie en op het succes van onze opdrachtgevers, in Nederland, maar ook wereldwijd. Door dit na te jagen dragen we bij aan een duurzame en bloeiende maatschappij en geloven we sterk in de positieve invloed de we kunnen en zouden moeten hebben op wereld waarin we opereren. Deloitte is door Gartner, IDC en Kennedy benoemd tot meest toonaangevend adviesbureau wereldwijd, voor de vijfde keer op rij, door Forrester een leider op het gebied van business transformation consulting en werken we met 90% van de Fortune 500 bedrijven.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages

×
A.T. Kearney ACE AT Osborne Accenture Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius Altuïtion Anderson MacGyver Annalise Arthur D. Little Atos Consulting Avantage Reply B&A BCG Platinion BDO BMC Bain & Company Baker Tilly BearingPoint Berenschot via Aardoom & De Jong Berenschot Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint Boer & Croon Corporate Finance Boer & Croon Management Boer & Croon Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies Bvolve CGI COMATCH Capgemini Invent Centric Cmotions Conclusion Considerati Consultancy.nl Count & Cooper De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys EY-Parthenon EY Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Finavista Finext First Consulting Front Consulting GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hermes | Partners Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Consulting & Interim INNOPAY ITDS Business Consultants Improven InContext Intermedius KPMG KPN ICT Consulting Kirkman Company Korn Ferry KplusV Krauthammer Kruger Lead Today Leeuwendaal M&I/Partners M3 Consultancy METRI MLC MSR Consulting Group Magnitude Consulting Magnus Marktlink McKinsey & Company Mercer Methis Consulting Mitopics Mobilee Monitor Deloitte Morgens Möbius Node1 Ooa OrangeX Ordina Oxyma PA Consulting Group PBLQ PNO Consultants ProExc Projective Protiviti Proven Partners PwC Quantics Quint Wellington Redwood Quintop RGP Raad van Toekomst RevelX Rijnconsult Roland Berger SOLVE Consulting Salvéos Schuberg Philis SeederDeBoer SiRM Sia Partners Significant Simon-Kucher & Partners Sioo Solid Professionals SparkOptimus Strategiemakers Strategy Development Partners Strategy& Summiteers Supply Value Symbol Synechron Business Consulting TWST The Next Organization The Next View Turner Twynstra Gudde UMS Group UPD UniPartners VODW Vanberkel Professionals Varrlyn Vintura Voogt Pijl & Partners WIN Willis Towers Watson YGroup YNNO Yellowtail Young Advisory Group Zanders Zestgroup buro C5 flowresulting innergo p2
×
×
×