Associate Consultant / stagiair

Simon-Kucher & Partners

Stage informatie

Bedrijf: Simon-Kucher & Partners

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Simon-Kucher & Partners is een internationaal strategisch adviesbureau gespecialiseerd in strategie, marketing, pricing en sales. Het bedrijf, opgericht in 1985, richt zich op TopLine Power® door klanten te helpen hun omzet te verbeteren in plaats van in kosten te snijden. Met meer dan 1000 professionals in 34 kantoren wereldwijd, worden wij gekenmerkt door fact-based, praktische strategieën voor winstverbetering. Simon-Kucher & Partners wordt erkend als wereldmarktleider op het gebied van pricing. 

Wij geven aanstormend talent de kans om als stagiair kennis te maken met ons bedrijf en het adviesvak.

Wij bieden gedurende het hele jaar talentvolle academici de mogelijkheid om stage te lopen. De ideale mogelijkheid om de wereld van het strategisch adviesvak van binnen mee te maken. Voor een periode van minimal 4 maanden werk je hierbij onder intensieve begeleiding mee aan projecten. Naast de projecten lever je bijdrage aan de activiteiten om de adviespraktijk in Nederland verder uit te bouwen.

Waarom solliciteren?

Wij bieden een inspirerende werkomgeving voor je stage met veel verantwoordelijkheid, een steile leercurve, gedreven collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Simon-Kucher & Partners biedt het comfort van een inhoudelijk specialisme, binnen een commercieel-strategisch werkveld met aansprekende (consumenten) producten. Kortom, een unieke kans om mee te bouwen aan en je te ontwikkelen in een sterk groeiende adviesformule, zowel op internationaal gebied als in Nederland in het bijzonder.

Profiel

Om in aanmerking te komen dien je zowel VWO als Bachelor afgerond te hebben met bovengemiddelde studieresultaten. Wij zoeken talentvolle academici die onze teams kunnen versterken met een passie voor commercieel strategische vraagstukken. In een stagiair zoeken wij talent, toewijding en enthousiasme. Je combineert superieure analytische vaardigheden met een sterke nieuwsgierigheid. Wij zijn op zoek naar mensen met een oorspronkelijke geest die gedreven, scherp en volwassen zijn. Daarnaast ben je ondernemend en stel je een standaardtraject niet op prijs. Ook heb je aanleg om in teamverband te werken en beschik je over een positief-kritische houding.

Hoe te solliciteren?

Een sollicitatiebrief met curriculum vitae en cijferlijsten van VWO en WO zijn basis voor de eerste selectie. Daarna volgen twee sollicitatierondes waarin je spreekt met de Consultants, Managers en Partners van ons kantoor in Amsterdam. Een numerieke vaardigheidstest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie naar Isabel Vermeulen via ons e-mailadres recruitment.netherlands@simon-kucher.com, of druk op de ‘Nu solliciteren’-knop.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Simon-Kucher & Partners

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages