Scriptiestage Business Process Management

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw functie als scriptiestagiair Business Process Management

Zit jij in de laatste fase van je master en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil jij daarbij dat jouw scriptie resultaten praktisch worden toegepast bij toonaangevende klanten? Dan ben jij bij Deloitte Consulting aan het juiste adres!

Als Business Process Management scriptant doe je onderzoek op het snijvlak van Business en IT. Hierbij krijg je vanuit Deloitte intensieve begeleiding van een ervaren consultant met expertise in jouw onderzoeksveld. Ook heb je de beschikking tot het Deloitte netwerk om jouw scriptie praktische inslag te geven én kun je ervaring opdoen binnen de Consulting praktijk. Als scriptie stagiair doe je volledig mee met alle team activiteiten. Dat biedt je de kans kennis te maken met alle consultants in het team, van net begonnen tot zeer ervaren. En zo kun je goed bepalen of Deloitte een ideale werkgever voor jou is.

Jouw profiel als scriptiestagiair Business Process Management

  • Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoe je tevens aan onderstaand profiel? Dan maken wij graag kennis met jou!
  • In de masterfase van een (technische) universitaire opleiding;
  • Buitenlandse en/of extra curriculaire ervaringen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Neemt gemakkelijk initiatief;
  • Oplossingen bedenken én willen realiseren;
  • Een passie voor mensen en technologie;
  • Nieuwsgierig, ambitieus, openstaan om te leren.

Jouw werkveld binnen Consulting Technology

Het  Business Process Management (BPM)  team begeleidt internationale topbedrijven bij het doorvoeren van innovatieve procesverbeteringen. Op het snijvlak van business en IT houden we ons bezig met het analyseren, doorgronden en verbeteren van complexe processen. Met technieken zoals process mining en lean laten we zien hoe de processen écht presteren.

We verdiepen ons in de situatie van de klant waarbij we rekening houden met zijn strategie en uitdagingen. Wat betekent digitalisering voor de bestaande processen? Hoe tackle je weerstand tegen verandering van kernprocessen binnen de organisatie? Hoe zijn nieuwe technologieën zoals Cloud, Robotics, IoT en Blockchain te integreren in huidige kernprocessen en wat is hier de impact van? We kijken zowel naar de toepassingsmogelijkheden en succesfactoren van deze nieuwe technologieën, als naar de achterliggende filosofie.

De onderstaande onderwerpen zijn gedefinieerd voor de BPM stage opdracht, maar uiteraard staan wij open voor jouw suggesties die aansluiten bij de laatste BPM ontwikkelingen.                                               

Robotic Process Automation, Process Mining, Business Process Architecture & Service Management.

Jouw carriere

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax. RIsk Advisory en Financial Advisory. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Valerie Schoorlemmer op telefoonnummer +31882881378.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages