Afstudeerstage Strategy & Operations - Global Business Services

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw afstudeerstage

Ben je in de eindfase van je studie en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerplek? Dan is Deloitte Consulting, de grootste Consulting praktijk ter wereld, zeker iets voor jou!

In traditioneel Outsourcing of Shared Services vinden ondersteunende bedrijfsprocessen plaats – zoals Finance & Accounting, ICT, HR etc. Zo kan er door bijvoorbeeld een internationaal telecombedrijf gekozen worden om IT processen lokaal te regelen. Een ander voorbeeld is een internationaal graanverwerkingsbedrijf die Finance & Accounting processen centraliseert naar het hoofdkantoor.

Echter waar de traditioneel Shared Services en Outsourcing vaak op één bedrijfsproces focussen, hebben Global Business Services (GBS) dit naar een hoger niveau getild. GBS organisaties integreren outsourcing of share service met betrekking tot alle ondersteunende bedrijfsprocessen. Dit betekent dat GBS organisaties op een steeds professionelere manier bedrijfsprocessen ondersteunen en optimaliseren. Door standaardisatie en continue optimalisatie kan een organisatie transformeren van een traditionele shared service of outsourcing organisatie naar een GBS organisatie.

Als stagiair doe je onderzoek naar GBS organisaties gevestigd in zowel Nederland als het buitenland. Hoe zijn GBS bedrijven wereldwijd georganiseerd? Hoe verhouden Nederlandse bedrijven zich tot de internationale bedrijven? En zijn GBS bedrijven wel echt zo globaal en internationaal? Denk verder aan vragen zoals:

  • Wat is het effect van belangrijke innovaties binnen GBS?
  • In hoeverre wordt gebruik gemaakt van een compleet geïntegreerd GBS model in tegenstelling tot Outsourcing en Share Services?
  • Welke resultaten worden door GBS organisaties behaald ten opzichte van de traditioneel ingerichte Shared Services?

Bovenstaande vragen kunnen ter voorbeeld dienen voor je onderzoeksvraag. Samen zullen we uiteindelijk een goede onderzoeksvraag formuleren die aansluit bij de wensen van jou, de universiteit en Deloitte. De stelling van Coase en Transaction Cost Economics zijn bijvoorbeeld theorieën die toepasbaar kunnen zijn op GBS organisaties.

Uiteraard kun je ook solliciteren voor deze functie als je geen scriptie hoeft te schrijven, maar nog wel ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling.

Jouw profiel

Als jij wordt uitgedaagd door bovenstaande functie omschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent in de masterfase van een bedrijfseconomische of bedrijfskundige opleiding op academisch niveau;
  • Je bent ambitieus, leergierig en ondernemend;
  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent pragmatisch en resultaatgericht;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en in staat om in overleg met je interne klant en collega’s tot goede oplossingen te komen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw carrière pad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Je werkt in een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast krijg je arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw functie en een laptop.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lara Alma op telefoonnummer +31882887670.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages