Marketing stage

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw functie als marketing stagiaire

De werkstage marketing biedt je, naast alle ruimte om je te ontwikkelen binnen marketing, de mogelijkheid om een kijkje te nemen in wereld van consultancy.

De service line Enterprise Architecture van Deloitte Nederland is op zoek naar iemand die de huidige externe marketing over alle verschillende kanalen bij elkaar kan zetten, samen met ons een grote lijn kan distilleren en de content vervolgens consistent opschonen. We doen momenteel veel, onder andere in werken-bij-Deloitte blogs en inhoudelijke artikelen, maar dat is nog weinig gestroomlijnd of gestandaardiseerd.

“Met Enterprise Architecture helpt Deloitte haar klanten om complexiteit te managen en te reduceren door bedrijven op allerlei dimensies op consistente wijze te modelleren en transformaties vorm te geven. Wij herontwerpen en verbeteren processen en documentstromen, vertalen die naar applicaties, dataverzamelingen en onderliggende technologieën. In iedere laag van de organisatie (processen, applicaties, data en integratie) kunnen wij analyseren, adviseren, ontwerpen, implementeren en waarborgen. Daarnaast is er diepe kennis van specifieke oplossingen voor architectuur, business process management (BPM), enterprise data management (EDM) en enterprise content management (ECM).”

Je hebt de verantwoordelijkheid om je eigen werkzaamheden in te plannen, maar bespreekt dit natuurlijk wel vooraf met je begeleider.

Jouw profiel als marketing stagiaire

  • Je volgt een HBO/WO-opleiding op het gebied van Marketing, Communicatie(wetenschappen), Bedrijfskunde of Business/IT;

  • Je h ebt affiniteit met technology/IT;

  • Je spreekt en schrijft near-native Engels en Nederlands;

  • Je bent 3 dagen in de week beschikbaar;

  • Je bent communicatief ingesteld met een commerciële drive;

  • Beschikbaar voor een periode van 3 tot 4 maanden vanaf augustus/september 2016;

Jouw werkveld binnen Consulting Technology

Het team van Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van een business-, informatie-, maar ook technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, Internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in. De Service Line Enterprise Architecture adviseert over een adequate afstemming van bedrijfsprocessen op informatie, applicaties en integratietechnologie. Deze domeinen zijn voortdurend onderhevig aan veranderingen. Voor het beheerst doorvoeren van die veranderingen hanteren wij de Enterprise Architecture methode: een geïntegreerde aanpak waarin we kennis en expertise van Business Architectuur, Business Process Analyse en Business Process Management in de publieke sector, de financiële dienstverlening en de industrie combineren met diepgaande ervaring met effectieve IT architectuur-oplossingen, Enterprise Content Management, Storage & Archiving, Middleware en andere integratietechnologieën, zowel in advies als ook in de implementatie.

Je carrierepad

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega's, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een vriendelijke, open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt een goede stagevergoeding, een laptop, vakantiedagen en reiskostenvergoeding. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Lianne Hermans op telefoonnummer +31882883561.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages