Student-stage Public Affairs

Considerati

Stage informatie

Bedrijf: Considerati

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Considerati zoekt vanaf 9 juli een nieuwe Public Affairs-stagiair(e) om ons team voor 5 of 6 maanden te versterken. Het public affairs team bestaat momenteel uit 9 collega’s met kantoor in Amsterdam en Den Haag en maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk. Als gevolg van ons succes groeit het Public Affairs team van Considerati snel. 

Wil jij onze PA-consultants ondersteunen bij projecten voor grote nationale en internationale bedrijven, o.a. over digitale technologie, nieuwe media en internet? Dan is deze stage iets voor jou! 

Functieomschrijving

Je volgt de laatste (politieke) ontwikkelingen, brengt de achtergronden bij stakeholders en issues in kaart, stelt rapportages op, bent nauw betrokken bij de diverse projecten en hebt direct klantcontact. Zo leer je als stagiair(e) Public Affairs bij Considerati in een paar maanden wat het PA vak inhoudt. Je werkt onder begeleiding van de consultants, maar je hebt ook een sterke eigen verantwoordelijkheid. Initiatief wordt zeker beloond!

Door op hele diverse dossiers het uitzoekwerk te doen, zorg je ervoor dat je binnen korte tijd echt de diepte in gaat. Zo kan jij inhoudelijk advies uitbrengen en voorzie je onze consultants en klanten van alle relevante informatie. Als je eenmaal de basis onder de knie hebt, kan je steeds zelfstandiger de informatievoorziening voor onze klanten en consultants opstellen.

Wat vragen we?

  • Je volgt een relevante universitaire opleiding, zoals Bestuurskunde, Rechten, Communicatiewetenschappen of Politicologie. Maar het belangrijkste is dat je kennis hebt van politiek, openbaar bestuur en besluitvormingsprocessen in Den Haag en Brussel.
  • Je hebt interesse in de ontwikkelingen in het digitale domein en de maatschappelijke en politieke impact van innovaties.
  • Je volgt maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op de voet, en bent zelf actief betrokken bij een politieke partij en/of vereniging.
  • Je kunt je snel in nieuwe ontwikkelingen verdiepen en bent in staat verschillende taken tegelijk zorgvuldig uit te voeren.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels.
  • Je bent proactief en initiatiefrijk en kunt zowel in een team als zelfstandig functioneren.
  • Je bent enthousiast en wilt graag leren.

Interesse?

Enthousiast geworden na het lezen van onze vacature? Mail dan je cv met korte motivatie en beschikbaarheid naar Daan Eijwoudt, eijwoudt@considerati.com

Als stagiair(e) krijg je iedere dag de kans om het beste uit jezelf te halen en bij te dragen aan het succes van Considerati. Wij werken hard om iedere dag het beste advies aan onze te geven en gaan graag deze uitdagingen samen met jou aan.

Considerati biedt een marktconforme stagevergoeding, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de stage. Eventuele reiskosten worden vergoed. 

Over Considerati

Considerati is het enige adviesbureau dat volledig gespecialiseerd is in public affairs en privacy advies over digitale technologie, nieuwe media en internet. Wij versterken organisaties met onze unieke combinatie van kennis en expertise van het digitale domein, inzicht in politieke en maatschappelijk besluitvorming en toegang tot een groot netwerk van belanghebbenden en beslissers. Wij denken op een praktische manier mee met onze cliënten, adviseren in vraagstukken waar de regels vaak nog in ontwikkeling zijn en zorgen ervoor dat onze cliënten maximaal kunnen presteren. 

Considerati bestaat uit een jong, maar ervaren team van public affairs en privacy experts die affiniteit met technologie hebben. Considerati is benoemd tot Great Place to Work in 2018 en behoort tot de top 25 beste werkgevers 2016/2017.

Meer informatie over Considerati vind je op www.considerati.com.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Considerati

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Marktconform

Solliciteren

Meer stages

Stages