Werkstudent Deloitte Legal IP/IT & Commercial

Deloitte

Stage informatie

Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Jouw functie als werkstudent bij IP/IT & Commercial bij Deloitte Legal

Als werkstudent maak je deel uit van een groeiend team binnen Deloitte Legal en heb je een ondersteunende rol in het team. Binnen het IP/IT & Commercial team wordt er advies gegeven aan bedrijven, vooral multinationals, op het gebied van Data Privacy, Intellectuele Eigendommen en IT binnen transacties, (her)structureringen en bij het beoordelen en opstellen van overeenkomsten, zowel met derde partijen als intra-company (zoals transfer pricing documentatie).

Als werkstudent heb je een intern gerichte functie waarbij je voor 3 managers en een partner ondersteunende werkzaamheden verricht. Hierbij kun je denken aan:

  • Administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld door het bijwerken en/of optimaliseren van Excel documenten;
  • Het bijwonen van teammeetings en het maken van de notulen;
  • Het bijhouden van de gemaakte afspraken en het wijzen van je collega’s op hun taken en verantwoordelijkheden;
  • Het helpen maken van nieuwe voorstellen voor de klant, waarvoor je de juiste input van verschillende collega’s verzamelt en het voorstel aanpast naar aanleiding van input;
  • Uitzoeken van bepaalde juridische vraagstukken.

Kortom: een leuke bijbaan naast je studie, waarbij je naast vaardigheden op gebied van time management en het onderhouden van interne relaties ook relevante juridische kennis kunt opdoen.

Ben jij de student die we zoeken?

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving en voldoe je aan onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met jou!

  • Je volgt een academische studie, bij voorkeur in een juridische richting;
  • Je bent bij voorkeur 3 e jaars bachelor- of masterstudent;
  • Je bent beschikbaar voor 2 à 3 dagen per week; 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt ervaring in een juridische ondersteunende functie en/of hebt nevenactiviteiten ontplooid zoals een functie in het bestuur of een commissie van de studie- of studentenvereniging.

Als persoon sta je sterk in je schoenen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat je op alle niveaus goed met mensen kunt schakelen. In je werk ben je zorgvuldig en punctueel. Het is belangrijk dat je proactief bent in het oppakken van werkzaamheden.

Starten kan al snel, voor een minimale duur van 6 maanden.

Over Deloitte Legal

Deloitte Legal is een internationaal opererende juridische dienstverlener voor ondernemingen en (financiële) instellingen die zowel zelfstandig als geïntegreerd met andere diensten van Deloitte klanten adviseert op de (rechts)gebieden Corporate/M&A, Regulatory & Compliance, IP/IT & Commercial en Employment & Pensions. Deloitte Legal streeft er naar bij het leveren van haar diensten en producten gebruik te maken van de nieuwste technologieën en is sterk innovatief gedreven. Deloitte Legal maakt onderdeel uit van het internationale Legal netwerk van Deloitte, waarbij in zo’n 70 landen met 1500 juristen wereldwijd wordt samengewerkt om de klanten van Deloitte op het hoogste niveau efficiënt en effectief te voorzien van juridisch advies, waar en wanneer dat nodig is.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: Deloitte

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages