Scriptant Digital Advisory

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
1 - 3 maanden
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

De functie

De digitale wereld beïnvloedt binnen bijna alle bedrijven de manier waarop zaken worden gedaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan Robotics, Agile, Platformorganisaties, etc. Bedrijven die de waarde uit technologie weten te halen, lopen steeds verder voorop ten opzicht van de bedrijven die achterblijven op deze agenda.

Klanten helpen de techologische flexibiliteit te vergroten
KPMG helpt klanten bij het benutten van de kansen die technologie en digitalisering te bieden heeft. Dit doen wij door onze (inter)nationaal gerenommeerde klanten te helpen bij de transformatie van de klantbeleving en de achterliggende bedrijfsprocessen. Centraal hierbij staan het opstellen van digitale strategie, inrichting van de organisaties, begeleiden van de transformatie naar Agile organisaties, en digitalisering van de procesketen.Tegelijkertijd leggen wij samen met onze klanten het fundament voor technologische flexibiliteit, zodat zij ook in de toekomst snel kunnen blijven inspringen op mogelijkheden die technologie te bieden heeft. Dit alles op een innovatieve manier, met kennis van de laatste digitale trends en met gedegen kennis van wet- en regelgeving en andere compliance vereisten.

Krijg naast het schrijven van jouw scriptie een kijkje in de keuken
Het team van KPMG Digital Advisory kenmerkt zicht door jonge enthousiaste en ambitieuze professionals die jou begeleiden om jezelf te ontwikkelen. Als scriptant ben je volwaardig onderdeel van het Digital Advisory team. Als scriptant neem je ook kennis van opdrachten die bijzonder complex van aard zijn en veel impact hebben binnen maar ook buiten de organisatie. Hierbij komt het regelmatig voor dat we creatieve oplossingen aandragen die niet altijd voor de hand liggen.

Binnen ons team zijn we op zoek naar getalenteerde studenten die een actueel en relevant onderzoek willen uitvoeren binnen Digital Advisory.
 

Het profiel

Wie ben jij?
Je hebt affiniteit met vraagstukken rondom digitalisering, strategie en de inrichting van organisaties.Tijdens je studie heb je laten zien dat je beschikt over een ondernemersmentaliteit die zich uit door nevenactiviteiten, internationale ervaring, een relevante bijbaan, of het opzetten van een eigen bedrijf. Je houdt van netwerken, werkt graag in teamverband en je vindt het belangrijk om (klant) relaties op te bouwen. En verder:

  • Zit je in het (voor)laatste jaar van jouw academische studie, bij voorkeur op het gebied van BIM, (technische) bedrijfskunde, of gerelateerde studies.
  • Heb je een creatieve geest en denk je buiten de kaders.
  • Beschikt je over een analytisch vermogen en ben je assertief, flexibel en initiatiefrijk.
  • Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Ons aanbod

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven. 

Wat kun je van ons verwachten?
We bieden je de mogelijkheid om het netwerk van KPMG te gebruiken voor jouw onderzoek (bijvoorbeeld middels het afnemen van interviews). Je zal tijdens jouw onderzoek onderdeel zijn van het Digital Advisory team en worden begeleid door professionals van de afdeling, die dagelijks met jouw onderwerp te maken hebben. Ook krijg je als stagiair een stagevergoeding en zal je gedurende jouw onderzoek toegang krijgen tot een laptop van de zaak.

Meer informatie en solliciteren

Wil jij bijdragen aan de digitale en technologische toekomst van internationale organisaties? Maak samen met ons het verschil! Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen online! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.

 

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 1 - 3 maanden

Type: Afstudeerstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages