Meeloopstage SOFY Marketing

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
WO
Periode
1 - 3 maanden
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Marktconform
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

De functie

Heb jij kennis van en interesse in (online) marketing en affiniteit met nieuwe technologieën? Ben je creatief, leergierig en inventief?

Voor de afdeling Enterprise Solutions - SOFY zijn wij op zoek naar een meeloopstagiair. Deze afdeling houdt zich bezig met een intern ontwikkeld cloud-based data & analytics platform dat drie jaar geleden binnen KPMG is begonnen als een start-up. In deze asset verpakken we technologie met kennis van onze KPMG collega’s om zo complexe processen bij onze klanten inzichtelijk te maken en te verbeteren. Onze klanten zitten zowel in binnen- als buitenland en worden voornamelijk vanuit Nederland bediend. We werken met toonaangevende bedrijven in onder andere de financiële sector, retail, high-tech en de publieke sector. Onze day-to-day activiteiten bestaan uit uitvoeren van data analyses, het ontwikkelen/optimaliseren van applicaties in samenwerking met andere afdelingen, implementaties bij de klant en het ontwikkelen van nieuwe platform functionaliteiten.

Als onderdeel van dit veelzijdige team houd je je bezig met het initieren en ondersteunen van marketing initiatieven voor het SOFY platform. Je denkt graag mee over het in de markt zetten van oplossingen aan de hand van marktanalyse en draagt bij aan marketing via social media, de SOFY website en maandelijkse nieuwsbrieven.

Voor meer informatie bezoek onze website en kijk onze animatie video:
www.kpmgsofy.com / KPMG SOFY animation movie

Het profiel

Wie ben jij?
Je zit in het (voor)laatste jaar van je HBO of WO opleiding en wilt graag werkervaring opdoen als stagiair en/of scriptant. Je hebt hebt kennis van (online) marketing en bent geïnteresseerd in nieuwe technologieën. Verder:

  • Heb je affiniteit met vraagstukken op het gebied van IT, organisatie en informatievoorziening.
  • Heb je een kritische, leergierige en professionele houding en ben je goed in staat om binnen een team zelfstandig te werken
  • Ben je minimaal 4 maanden beschikbaar en werkt minimaal drie dagen per week mee binnen het team.

Ons aanbod

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt, je talenten ontplooit en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen carrière vorm te geven. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG en ontvang je een stagevergoeding.

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf, kom bij KPMG!
Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer meteen! Je ontvangt binnen twee weken een reactie van ons.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 1 - 3 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages