Stagiair Insights, Content & Channel management

Bedrijf
Locatie
Amstelveen
Opleidingsniveau
HBO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Werkstage
Vergoeding
Zie omschrijving
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

De functie

De Brand, Reputation and Marketing Management afdeling is de communicatieve en commerciële pijler van KPMG. Vanuit onze afdeling worden verschillende teams ondersteund in hun uitingen naar de markt, proposities en andere activiteiten op het gebied van marketing sales en communicatie. Met een hecht team van 40 specialisten werken wij elke dag mee om KPMG sterker en positiever te positioneren.

Als meeloopstagiair(e) houd je je bezig met de operationele ondersteuning van het Insights, Content & Channel Management team binnen KPMG. Hieronder valt het aanscherpen van en het plaatsen van website content en het beheren van verschillende on- en offline kanalen. Eén van de specifieke aandachtspunten voor ons team het komende jaar is de inrichting van een Marketing Metrics dashboard. Heb je een gezonde belangstelling voor o.a. Analytics en Big Data? Dan kun je hier het komende jaar aan meewerken! Tenslotte krijg je de mogelijkheid om je commerciële vaardigheden (verder) te ontwikkelen en je werkervaring uit te breiden.

Het profiel

  • Je bent leergierig, communicatief, sociaal vaardig en commercieel;
  • Je zit in het (voor)laatste jaar van je HBO of WO opleiding en wilt graag werkervaring opdoen als stagiair;
  • Je hebt kennis van (online) marketing, sociale mediakanalen en bent geïnteresseerd in nieuwe technologieën;
  • Je gaat graag aan de gang met analytics en metrics om de performance van onze campagnes en kanalen te meten en monitoren;
  • Je hebt een kritische, leergierige en professionele houding en je bent goed in staat om binnen een team zelfstandig te werken;
  • Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar en werkt ten minste drie dagen per week mee binnen het team.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook centraal bij KPMG. Met gerichte training, learning by doing en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Gedurende je stage zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button. We zien jouw reactie graag tegemoet!
 
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stage informatie

Bedrijf: Bedrijf: KPMG

Locatie: Amstelveen

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Werkstage

Vergoeding: Zie omschrijving

Meer stages